Konya İnşaat Mühendisleri Odası'nı bastılar! Sabah saatlerinde korku dolu anlar

Ferhuniye Mahallesi, Sultanşah Caddesi üzerinde uzun yıllardır hizmet veren İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şube Başkanlığı binası önünde sabahın erken saatlerinde korku dolu anlar yaşandı!

İMO Konya Şubesi hizmet binası önünde sabahın erken saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. 11 köpek, İMO'nun önünü mesken tuttu. Gölge ve serin olduğu için binanın önünde yatan başıboş köpekler, vatandaşları korkuttu.

Konya şehir merkezinde 11 köpeğin oluşturduğu sürü, görenleri hayrete düşürdü. Köpeklerden korkan vatandaşlar, belediyelerin neden bu soruna yeterince önlem almadığı sorusunun cevabını merak etti. Köpeklerin genel olarak uyusa da zaman zaman seslere anlık tepki verdikleri, o an İMO Konya Şubesi önünden geçenleri korkuttuğu görüldü.

KONYA'NIN FARKLI NOKTALARINDA KÖPEK SÜRÜLERİ!

Son günlerde Konya'da başıboş köpek sorununun baş gösterdiği, şehrin farklı noktalarında sürü halinde gezen köpeklerin arttığı görüldü. Türkiye'nin bugün en çok konuştuğu konuların başında ise başıboş köpekler geliyor.

Konyalıları da ikiye bölen bu konu ile ilgili nasıl bir çözüm yöntemi üretileceği de merak ediliyor. Kimi Konyalı köpeklere dokunulmaması gerektiğini ileri sürerken, kimileri de başıboş köpeklerin toplanmasının elzem olduğunu savunuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri