Konya İdmanyurdu, Marmara karşısında

2012 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup maçları geçtiğimiz hafta içinde start aldı.

2012 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup maçları geçtiğimiz hafta içinde start aldı. Bayanlar ikinci liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya İdmanyurdu Türkiye Şampiyonası mücadelesini Eskişehir Grubu'nda veriyor. Geçtiğimiz günlerde Besem ve Ataşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar gruptaki son maçında bugün Marmara Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Hasan Doğan Shası'nda oynanacak olan maç saat 13.00'de başlayacak.

Mersin Çamspor, Yeni Bey Şafakspor,  Antalyaspor ve Adana İdmanyurdu'nun mücadele ettiği Konya Grubu'nde ise bugün son maçlar yapılacak.  2 Nolu Saha'da saat 10.00'da oynanacak karşılaşmada  Mersin Çamspor ile Yeni Bey Şafakspor karşı karşıya gelecek. İkinci maç ise Cumhuriyet Sahası'nda yapılacak. Bu maçta 1207 Antalyaspor ile Adana İdmanyurdu saat 10.00'da mücadele edecek.

Bugün sona erecek grup maçları Malatya, Balıkesir, Adana, Eskişehir, Giresun, Kütahya, Konya ve Bursa'da 35 kulübün katılımıyla yapılıyor. Grup karşılaşmaları sonucunda gruplarını birinci sırada bitiren kulüpler final müsabakalarında yer almaya hak kazanacak. Final müsabakalarının tarihi ve düzenleneceği il daha sonra duyurulacak. 2012 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 1995, 1996 ve 1997 doğumlu olan futbolcular oynayabilecek. Takımlar kadrolarında 1994 doğumlu en fazla 3 futbolcu bulundurup karşılaşmalarda sahaya sürebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri