'Konya için çalıştık'

MMO Konya Şube Başkanı Ömer Erdoğan Duransoy, “Kurum olarak sorumluluklarımızı yerine getirme bilinci içinde büyük çabalar sarf ettik. Ortak projeler yaptık. Konya'nın sorunlarına sahip çıktık” dedi

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi'nin 13.Dönem Genel Kurulu il binasında büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ömer Erdoğan Duransoy yeniden aday oldu. Bugün yapılacak seçimle TMMOB Makine Mühendisleri Konya Şubesi'nin yeni başkanı belirlenecek.

TEK VÜCUT OLDUK

Genel Kurulda konuşan Ömer Erdoğan Duransoy, " İki yıllık yorucu ama üretken bir dönemi geride bıraktık. 12. dönem şube yönetim kurulu olarak şube üyelerimize kültürel ve sosyal etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerde üyelerimizin birbiri ile kaynaşmalarını sağladık. Hep birlikte bir aile olduk. Odamızda çocuk cıvıltıları ile süslemeye çalıştık. Üyelerimizin varlığı ve onların etkinliklerimize katılımı bize her zaman güç verdi. Yaptığımız her işte beraber olduk. Aldığımız her kararda oda üyelerimize danıştık ve onların fikirlerini aldık. Bizler gücümüzü üyemizden aldık. Üyesine hükmeden bir yönetim kurulu yerine, birlikte yönetip birlikte üreten ve üyesiyle birlikte kararlar alan bir yönetim anlayışı ortaya koymaya çalıştık. Ülkemizin ve kentimizin bilim,sanayi ve teknoloji alanlarında büyümesine yardımcı olmaya çalıştık. Üyelerimizin; sosyal,mesleki ve ekonomik haklarını sonuna kadar savunmak en önde gelen amacımız oldu" dedi.

ORTAK PROJELER YAPTIK

Göreve ilk geldikleri günden bu yana halka ve üyelerine en güzel hizmeti verebilmek için çalıştıklarını kaydeden Duransoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kurum olarak sorumluluklarımızı yerine getirme bilinci içinde büyük çabalar sarf ettik. Kentimizdeki tüm kurum, kuruluşlarla ve diğer meslek odalarıyla sahip olunan deneyimlerimizi paylaştık. Ortak projeler yaptık. Konya'nın sorunlarına sahip çıktık. Üniversite, sanayi ve üyelerimiz arasında köprüler kurulup, yüksek teknoloji uygulamalarında sanayide yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışılması için platformlar oluşturduk. Bu hizmet anlayışı ile üyelerimizin ve halkımızın takdirini kazandık."

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri