Konya Hazır Beton’dan maske farkındalığı

Konya Hazır Beton A.Ş. artan Covid-19 vakalarına karşın örnek bir farkındalığa imza attı. Firma aktif olarak çalışan beton mikserlerinin üzerine Konyaspor maskeli ikon ve Temizlik (T), Maske (M), Mesafe(M) uyarısı yazan uygulama yaptı.

Konya merkez, ilçeler ve çevre illere beton taşıyan mikserler farkındalık adına insanlara da pandemi sürecinde yapmaları gereken 3 ana misyonu hatırlatıyor. Yapılan uygulama vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Konya Hazır Beton yetkilileri, şu ifadeleri kullandı: “Konya HazırBeton A.Ş. olarak pandemi sürecinde hassasiyet gösteren ve farkındalığı olan en önemli firmalardan olduk. Salgın ülkemize gelmeden önce, çalışanlarımızı korumak adına üst düzey önlem alan ilk firmalardanız. Bugün de bu önlemlerimiz artarak devam ediyor. Personelimiz de bilinçli bir şekilde sürecin içerisinde. Bu anlamda Konya sınırları içerisinde de bir farkındalık oluşturma amacıyla örnek bir uygulama yaptık. Firmamıza ait beton mikserlerinin üzerine ‘Konyaspor’ logolu maske ‘TMM mı’ (Temizlik, Maske Mesafe) yazan sticker uygulaması yaptık. Hem şehrimizin takımının arkasında olduğumuza dair, hem de insanlara pandemi riskinde hayati önem taşıyan davranışları hatırlatan çift yönlü bir sosyal sorumluluk çalışması ortaya çıktı. Çok güzel geri dönüşler aldık. Umarız halkımız bizim de mikserler aracılığı ile duyurduğumuz uyarılara hassasiyet gösterir ve vaka sayısı şehrimizde en alt seviyelere düşer.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri