Konya Gümüşhaneliler Derneği’nden öğrencilere büyük destek!

Konya Gümüşhaneliler Derneği, kurulduğu günden bugüne eğitime olan desteklerin sürdürüyor.

Dernek kırsal bölgelerdeki öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla kampanya başlattı. Kampanyada "Bir Öğrenci de Sen Al" sloganı ile öğrencilere kırtasiye kolileri ulaştırılarak eğitim süreçlerine katkı sağlayacak.

Kampanya kapsamında dernek, kırtasiye malzemelerinin yetersiz olduğu kırsal bölgelerdeki öğrencilere katkıda bulunacak. Toplanan koliler öğrencilere ulaştırılarak öğrencilerin eğitim materyaller ile erişimi kolaylaştırılacak.

Konya Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Farabi Hastanesi İdari İşler Müdür Yardımcısı İsmail Demirel, Konya Gümüşhaneliler Derneği olarak bir kültür köprüsü görmekte olup birlik beraberlik paylaşmak ve yardımlaşmayı esas alan bir kuruluş olduklarını söyledi.

Dernek olarak çok özel ve profesyonel projelere imza atmaktan mutlu olduklarını ifade eden Demirel, “Son olarak köy okullarındaki öğrenciler için kırtasiye kolileri hazırlamak adına bir öğrencide sen al kampanyası ile yola çıktık. Bu kampanya Eylülün ikinci haftasına kadar devam edecek olup şuan itibari ile 200 öğrenci barajını geçmiş bulunuyoruz. Bizlere destek veren bu anlamda minik kalplere dokunan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Konya Gümüşhaneliler Derneğinin başlattığı "Bir Öğrenci de Sen Al" kampanyasının koli bedeli:1000 TL olarak belirlendiğini söyleyen başkan Demirel, Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, Konya Gümüşhaneliler Derneği ile iletişim kurabilir.

Kampanyaya katılmak isteyenler, Konya Gümüşhaneliler Derneği'nin aşağıdaki banka hesabına bağış yapabilirler. Banka; Kuveyt Türk iban:TR070020500009897507100001

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri