Konya göz doldurdu

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuşu iki gün misafir eden Konya, gösterdiği sevgi ve ilgi seli ve Milli Görüş ruhu ile bir kez daha göz doldurdu.
MİLLİ GÖRÜŞ RUHU YAŞIYOR
Büyükşehir ve taşra ilçeler ile belde belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı ile SP İl Teşkilatı tarafından organize edilen bazı programlara katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, iki günlük ziyaretinin ardından dün Konya’dan ayrıldı. Konya’da gördüğü sevgi ve vatandaşların Saadet Partisine gösterdiği ilgiden mutluluk duyduğunu ifade eden Kurtulmuş, “Konya’da Milli Görüş ruhunu bir kez daha gördüm. Yüreği bu ruh ve sevgi dolu insanlar İnşallah 29 Mart seçimlerinde bu görüşü bir kez daha hak ettiği yere getirecek” dedi.
STK’DAN KURTULMUŞ’A TEŞEKKÜR
Şimdiye kadar hiçbir liderin yapmadığı bir etkinliğe imza atan Kurtulmuş, Konya’da görev yapan 70’e yakın Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileri, “Şimdiye kadar hiçbir genel başkan bizleri bir araya toplayarak sorunlarımızı dinlemedi. Siz bir ilke imza attınız ve bizim ile fikir alış verişinde bulundunuz” diye konuştu.
VELİ TOLU’DAN KONYA’YA TEŞEKKÜR
Saadet Partisi Konya İl Başkanı Av. Veli Tolu, Konya’da düzenlenen programlara katılan Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a tüm partililer ve Konya adına teşekkür ederken, “Genel Başkanımız Konya’da kaldığı iki gün içerisinde Türkiye’ye ve Konya’ya önemli mesajlar verdi. Bizler de Konya olarak üzerimize düşeni yaptık ve kendisinin her zaman yanında olacağımızı ve Milli Görüş çizgisinden ayrılmayacağımızı en iyi şekilde gösterdik” dedi.
SAADET PARTİSİ TAŞRA İLÇE VE BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Karatay İlçesi Beldeleri: Hayıroğlu Abbas Kılınç, İsmil Mevlüt Aydın, Yarma Hüseyin Körpe. Meram İlçesi Beldeleri: Kavak Osman Kıyak.  Selçuklu İlçesi Beldeleri: Başarakavak Hasan Hüseyin Tekin, Sızma Kemal Toker. Ahırlı İlçesi Merkez: Musa Uyar. Akkise Mehmet Keleş. Akören İlçesi Avdan Erol Çalışkan, Kayasu Mehmet Ali Dişbudak. Akşehir İlçesi Merkez Açıklanmadı. Beldeler: Adsız Ekrem Aydın, Altuntaş Hamza Doluküp, Doğrugöz, Ekrem Er, Ortaköy Selim Çelik, Yazla Kenan Yaman. Altınekin İlçesi Merkez: Semra Şahin. Beldeler: Akıncılar Halil Kaplan, Oğuzeli Erol Akkaş. Beyşehir İlçesi Merkez: Mustafa Uzun. Beldeler: Aşağıesence Durmuş Ali Çiftçi, Emen Recai Kavak, Yeşildağ Ramazan Özçopur. 
Bozkır İlçesi Merkez Açıklanmadı. Beldeler: Çağlayan Mehmet Cankara, Dere Celal Cebeci, Dereiçi Sadettin Huylu, Hamzalar Mustafa Keleş, Sarıoğlan Alparslan Kap, Söğüt Sebahattin Karapınar.
Cihanbeyli İlçesi Merkez: Mustafa Köroğlu. Beldeler: Büyükbeşkavak Mümin Deveci, Kandil Hasan Çam. Çumra İlçesi Merkez: Mustafa Tuğlu. Beldeleri: Arıkören Abdullah Uysal, İçeri Çumra Şaban Taşdelen, Karkın Seyfettin Özkan, Yenisu Ragıp Sakarya. Derbent İlçesi Merkez: İbrahim Er. Derebucak İlçesi Merkez: Hasan Kapçı. Doğanhisar İlçesi Merkez: Ethem Kapçı. Beldeler: Çınaroba Hasan Aksoy, Karaağa Kemal Aktek, Koçaş, Mevlüt Donat, Emirgazi İlçesi Merkez: Savaş Atçeken: Beldeler: Demirci Şammas Yaşa.
Ereğli İlçesi Merkez: Abdülkadir Güngördü. Güneysınır İlçesi Merkez: Halil Çelik..
Hadim İlçesi Merkez: İhsan Aydoğdu. Beldeler: Bolat Mehmet Ekiz, Korualan Ahmet Serin.
Halkapınar İlçesi Merkez: Bayram Atay. Hüyük İlçesi Merkez Açıklanmadı. Beldeleri Çamlıca Kamil Doğan, Çavuş Tural Uysal, İlmen Ali Akel, Mutlu İsmet Adlaş, Sekli, İshak Aydoğdu. Ilgın İlçesi Merkez: Yetkin Özalp. Beldeler: Balkı Halil Yavuz, Beykonak Talha Bozkır, Gökçeyurt Osman Elmalı, Yukarıçiğil, Adurrahman Taşkın. Kadınhanı İlçesi Merkez: Mahmut Sami Büyükyılmaz. Beldeler: Osmancık Mehmet Güney. Karapınar İlçesi Merkez: Mustafa Özsoy. Beldeler: İslik Hidayet Özçelik, Yeşilyurt Cuma Günay. Kulu İlçesi Merkez: Ömer Alpat. Beldeler: Kırkpınar Mevlüt Sarıbayır, Tuzkaya Osman Öznavruz. Sarayönü İlçesi Merkez: Musa Zeybek. Beldeler. Kadıoğlu Halil Sülük, Ladik Yusuf Hızaslan. Seydişehir İlçesi Merkez: Mehmet Kelle. Beldeler: Ketenli Hasan Kılınç. Taşkenkt İlçesi Merkez: Ali İhsan Camgöz. Beldeler: Balcılar Ahmet Karaalp, Çetmi Ahmet Zengin. Tuzlukçu Merkez Açıklanmadı. Yalıhüyük İlçesi Merkez: Mehmet Bozkır.
Yunak İlçesi Merkez açıklanmadı. Beldeler: Koçyazı Ferit Ceyhan, Saray Hacı İbrahim Çiçeközü. Sülüklü Abdullah Özkahveci.
ALİ SAİT ÖGE

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri