Konya Gençlerbirliği umut verdi

Futbol Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Konya Gençlerbirliği yaşadığı sıkıntıları geride bıraktı.
Ligde yepyeni bir sayfa açan siyah-beyazlı ekip ilerleyen haftalar için umut verdi. Son iki haftadır oynadığı futbolla takdir toplayan Konya Gençlerbirliği takımı hafta sonu deplasmanda Anamur Belediyespor ile  karşılaşacak.
İbrahim Özalp, “Evrenseki maçı sonrası yaşanan sarsıntıyı çabuk atlattık ve her geçen hafta düzeliyoruz. Bizim tek amacımız var, o da bu ligde kalıcı olmak. Ayrıca Konya’yı rakiplerimize karşı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sanırım son haftalarda oynadığımız futbol, izleyenlerin takdirini topluyor. Mersin deplasmanında çok iyi oynamamıza rağmen, beraberliği kaçırdık. Geçtiğimiz hafta da, Sarayönü Belediyespor  karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Pazartesi hariç, haftanın her günü Saraçoğlu tesislerinde öğleden sonraları iki saat antrenman yapıyoruz. Oyuncularımızın her geçen hafta kazanma isteği artıyor. Bunu gördükçe daha fazla umutlanıyoruz. Konya Gençlerbirliği, inşallah bu ligde kalıcı olacak” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri