Konya-Eskişehir: 0-0

Antalya kampının ilk hazırlık maçında Eskişehirspor ile karşılaşan Konyaspor, Da Silvanın 39.dakikada kazanılan penaltı atışından yararlanamadığı mücadeleden golsüz beraberlikle ayrıldı

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, Antalya kampında ilk hazırlık maçını Eskişehirspor ile yaptı. Hacettepe maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçında Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı. Limak Arcadia Sahası’nda oynanan mücadelenin 39.dakikada kazanılan penaltı atışını Kaue Da Silva ile değerlendiremeyen Konyaspor, rüzgarı da arkasına alarak oynadığı ikinci 45 dakikada yakaladığı net fırsatlarda golü bulamazken, Cihan ile bir topta direkten döndü ve mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.

YÖNETİMDEN ANTALYA KAMPINA ÇIKARTMA
Konyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacettepe Spor maçının hazırlıklarını milli maçlar nedeniyle verilen arada Antalya’da sürdüren takım kampını ziyaret etti. Teknik Direktör Giray Bulak ile gerçekleşen toplantılarda takımdaki son durum hakkında bilgiler alan ve görüş alış-verişinde bulunan Yönetim Kurulu Üyeleri, daha sonrada futbolcularımızla bir araya gelerek görüşmeler yaptı. Teknik Direktör Giray Bulak ve futbolcularla yapılan görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini ifade eden Basın Sözcüsü Nadir Avcan “Kampta olumlu bir hava var ve futbolcularımız antrenmanlarda oldukça istekliler. Herkes ortada var olan kötü gidişe dur demenin gayretinde. Bu havanın Hacettepe Spor maçına olumlu yansıyacağına ve o maçtan yüzümüzün akıyla ayrılacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Peş peşe gelen yenilgilerin etkisinden kurtulduğunu gözlemlediklerini söyleyen Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş ise “İnişli-çıkışlı bir dönemden geçiyoruz. Bu istenmeyen gidişe son vermek için önümüzde çok önemli bir Hacettepe Spor maçı var. Lige verilen arada Antalya’da kamp yapan takımımızın çalışmalarında oyuncularımızı oldukça hırslı ve istekli gördük. Herkesin ortak düşüncesi Hacettepe Spor maçını kazanarak bir an önce içerisinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak ve rahatlamak. Biz Yönetim Kurulu olarak teknik heyete ve kaliteli oyunculardan kurulu kadromuza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz” dedi.
CELALEDDİN: HACETTEPE MAÇI ÖNEMLİ
Öte yandan, Konyaspor’un tecrübeli oyuncularından Celaleddin Koçak, Hacettepe maçının kendileri için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, “Bu karşılaşmayı galibiyetle sonuçlandırmamız moral verecek” dedi. Koçak, Antalya kampının son derece iyi bir çalışma ortamında, sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirtti. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini anlatan Koçak, bunun için yoğun bir çalışma temposuyla hazırlıkları sürdürdüklerini, oynayacakları özel maçlarla da var olan eksikleri görüp, bunların giderilmesi anlamında çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Final maçlarında istedikleri sonuçları alamadıkları için bugün hak etmedikleri bir yerde olduklarını anlatan Koçak, şunları kaydetti: “Hacettepe maçı bizim için büyük öneme sahip. Bu karşılaşmayı galibiyetle sonuçlandırmamız moral verecek, bunun farkındayız. Elimizden geleni yaparak ve kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirip Konyaspor’un ligi hak ettiği yerde tamamlamasına katkıda bulunacağız. Taraftarlarımızdan daha önce verdikleri desteği artırarak devam ettirmelerini ve bizi özellikle iç sahada oynayacağımız maçlarda yalnız bırakmamalarını istiyoruz.”

SAHA: Limak Arcadia
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Recep Doğan, Osman Doğan
ESKİŞEHİRSPOR: Kayacan, Serkan (Tarık), Vucko (Alper Potuk), Ahmet Sağlam, Murat Önür, Emre Toraman, Stjepan Poljac, Selçuk, Bülent Kocabey, Lovrek (Hakan), Tayfun Türkmen 
KONYASPOR: Oğuzhan (Jefferson), Musa Büyük (Bülent), Serhat Akyüz (Ömer) (Veysel), Mehmet Çoğum, Kaue Da Silva (Celaleddin), Fahri Tatan (Cihan), Erhan Albayrak, Mustafa Er (İsmail), Branimir Poljac, Erdal Kılıçaslan, Recep Aydın (Zafer Demir)
GOL: Yok

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri