Konya Engelliler telafi peşinde

Geride bırakılan sezonda ilk kez düzenlenen ve Konya’yı Konya Engelliler Gücü futbol takımının temsil ettiği Ampute Futbol Süper Lig’i sessiz sedasız başladı. İlk sezonda oldukça başarılı sonuçlar alan temsilcimiz, bu sezon oynadığı ilk maçta
Bu hafta ara verilecek olan ligde 7 Kasım’da Samsun Engelli Gücü S.K’yı ağırlayacak olan kırmızı-beyazlı takımın yönetimi, “İlk hafta deplasmanda Altay ile oynadığımız maçta iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen, sahadan mağlup ayrıldık. Bu önemli değil, lig uzun bir maraton. Bizim bu ligde Konya’yı temsil etmemiz bile büyük başarı. Çünkü hala ortada tam anlamıyla bir sponsor yok. Maddi sıkıntılarımız sürüyor. Şimdi evimizde Samsun Engelli Gücü ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz.
Bu maçın hazırlıklarına hiç ara vermeden başladık. İnşallah bu maçı kazanıp, eski günlerimize döndüğümüzü göstereceğiz. Bazı arkadaşlarımızın aramızdan ayrılıp başka takımlara gitmesi de, olumsuz etki yarattı. En kısa zamanda toparlanacağız” açıklamasında bulundu. Ampute Futbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezon ilimizi başarıyla temsil eden Konya Engelliler Gücü, son maçlarda maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalmış ve ligi istemediği bir yerde bitirmişti. Kırmızı-beyazlı takım, Samsun maçını kazanarak geçen sezonki hüviyetine dönmek istiyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri