Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı misafirlerini bekliyor

Konya Enerji Zirvesi ve Fuarı, T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde 3-4-5 Haziran tarihlerinde 'Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor' teması ile gerçekleşecek

Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımı ile açılacak olan programa katılımcı ya da ziyaretçi olarak, enerji alanında çalışan bilim insanları, kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarının üst düzey temsilcileri katılım sağlayacak. “Konya’nın Enerjisi Türkiye’yi Aydınlatıyor” teması ile gerçekleştirilecek olan etkinlik dahilinde bölgesel ve ulusal ölçekte enerji sektöründe faaliyet yürüten güneş panel üreticileri, solar montaj sistemleri, invertör firmaları, epc firmaları, danışmanlık firmaları, elektrikli araçlar, şarj istasyonları vb gibi alanlarda birçok firma yer alacak. Ayrıca fuar içerisinde araba devi markalarca üretilen birçok elektrikli aracın da sergileneceği duyuruldu.

Ziyaretçilerin tedbirler kapsamında hes kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılarak fuar alanına alınacakları kaydedildi. Ayrıca detaylı bilgi için www.konyaenerjifuari.com adresi ziyaret edilerek online ziyaretçi kaydı oluşturulabilinecek. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri