Konya Devlet Tiyatrosu'nda 3 oyun

Konya Devlet Tiyatrosu (KDT), ''Kulaktan Kulağa-Carrar Ana'nın Silahları'', ''Güzel ve Çirkin'' ile ''Dört Köşe Palyaço''adlı oyunları izleyicisiyle buluşturacak.
Konya Devlet Tiyatrosu (KDT), ''Kulaktan Kulağa-Carrar Ana'nın Silahları'', ''Güzel ve Çirkin'' ile ''Dört Köşe Palyaço''adlı oyunları izleyicisiyle buluşturacak.
     Dekoru Gül Emre, kostümleri Gülnur Orhon ve ışık düzenini Mehmet Yaşayan'ın yaptığı ''Kulaktan Kulağa-Carrar Ana'nın Silahları'' adlı oyunda Alpay Aksum, Şebnem Büyükkalkan, Gökçe Yurtsal, Doğan Doğru, Bengisu Gürbüzer Doğru, Feray Darıcı, Özgür Baş ve Hasan Tanılmış rol alıyor.
     Kulakların duymak istediklerini mi yoksa her şeyi mi duyduğunu anlatan ''Kulaktan Kulağa'' ve iki çocuklu bir annenin savaş sırasındaki yaşamını anlatan ''Carrar Ana'nın Silahları'' bugün ve yarın saat 19.30'da, 4 Şubat Cumartesi ise saat 14.00 ve 19.30'da izleyicinin beğenisine sunulacak.
     Konya Devlet Tiyatrosu (KDT), ''Güzel ve Çirkin'' adlı müzikal oyununu da sergileyecek.
     Dekoru Aytuğ Dereli'ye, kostümleri Ceren Karahan'a ve ışık düzeni Hakan Özdemir'e ait oyunda, Nur Yazar, Tuncay Aynur, Ozan Çobanoğlu, Ebru Gülerarslan, Ahmet Çökmez, Ferdi Dalkılıç, Özlem Özkan, Nevra Sayar, Gonca Kunduzcu, Selin Genç, Çağatay Eker, Canan Kalkır ve Duygu Biçer rol alıyor.
     Işıltılı şatoda yaşayan bir prensin, yaşlı bir dilenci kadın tarafından çirkin bir yaratığa çevrilmesinin ardından çirkin prensin, elindeki sihirli gülün son yaprağı dökülene kadar kendisini sevecek bir kızı bulması gerektiğini anlatan oyun, 5 Şubat Pazar günü saat 14.00'da KDT sahnesinde izlenebilecek.
     Tamay Sayar ve Şekip Taşpınar'ın yazdığı çocuk oyunu ''Dört Köşe Palyaço'' ise 7 Şubat Salı ve 8 Şubat Çarşamba günü saat 10.30'da ve 14.00'da sanatseverlerle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri