Konya çok temiz bir şehir

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününe belediye personeli ile bayramlaşarak başladı. Başkan Pekyatırmacı, başta deprem bölgesindeki çalışmalar olmak üzere hizmetlerin üretilmesi noktasında gayret gösteren personele teşekkür etti.

2019 yılında yapılan seçimlerden bu yana 4 yılın geride kaldığını söyleyen Başkan Pekyatırmacı, “Artık son bir yıla girmiş bulunuyoruz. Bu dönem içerisinde pek çok zorluğu bir arada yaşadık. Ekonomik şartlar, pandemi, deprem süreci. Bunların hepsi hakikaten bütün dünyayı etkileyen, bütün ülkemizi etkileyen çok önemli zorluklardı. Buna rağmen biz hiçbir zaman hiçbir alanda, hiçbir görevimizde yılmadan, yorulmadan gayret ettik, çalıştık, çabaladık ve bugün şehrimize, ilçemize hizmet etmek noktasında üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiğimize inanıyorum. Bu 4 yıl içerisinde altyapıdan üstyapıya çevreden eğitim, sağlık, kültür faaliyetlerine, sıfır atık faaliyetlerine varıncaya kadar çok sayıda hizmeti, çok sayıda işi bir arada yürüttük. Ve çok büyük neticelerde hep birlikte elde ettik. İnşallah önümüzdeki bir yıl içerisinde dönem sonuna kadar aynı gayretle, aynı iştiyakla çalışmalarımızı hep birlikte devam ettireceğiz ve dönem sonuna kadar verdiğimiz bütün sözleri de yerine getirmiş olacağız. Konya’mızda birlik ve beraberlik bizim en önemli gücümüz” dedi.

KONYA TEMİZ VE DÜZENLİ

Herkesin Konya’nın çok düzenli bir şehir olduğunu belirttiğini dile getiren Pekyatırmacı, “Konya çok temiz bir şehir, Konya çok planlı bir şehir, Konya huzur şehri diyorlar. Bu söylenen güzel şeylerin hepsinde sizlerin emeği var. Onun için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz insanımızın huzuru için, insanımızın mutluluğu için, daha iyi hayat şartlarında, daha iyi sosyal ortamlarda, daha iyi şehir ortamında yaşayabilmesi için elimizden ne geliyorsa elimizden gelen gayreti bu zamana kadar gösterdik. İnşallah bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz ve hep birlikte şehrimizi daha ileri noktalara birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN İÇİN OY İSTEDİ

Pekyatırmacı, sözlerini şöyle tamamladı: “Bize Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği bağımsız, tam bağımsız bir ülke olma imkanını getirdi. Biz 14 Mayıs'ta bundan sonra tam bağımsız bir ülke olarak yolumuza devam edebilecek miyiz yoksa yine o eski oyunlar ülkemizde oynanmaya başlanıp mevcut elde ettiğimiz kazanımları bir gecede yok mu edeceğiz? Bunun oylamasını yapacağız. Ben bu yüzden bütün arkadaşlarımdan 14 Mayıs'ta Türkiye'nin bağımsızlığına Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmalarını bekliyorum. Mayıs'ta bütün milletimizin bütün vatandaşlarımızın ülkesine vatanına, milletine sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum ve bunu da buradan tüm mesai arkadaşlarıma ifade ediyorum.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri