Konya çok sakin

Torku Konyaspor Basketbol takımının başarılı pivotu Johndre Jefferson, kulüp resmi sitesine verdiği röportajda, Avrupa’nın en iyi liginde oynadığını belirterek, “Takım olarak hedefimiz play-off oynamak” dedi

Torku Konya'nın 15 yaşında basketbola başlayan, üniversite sonrasında Slovakya, İsrail ve İtalya’da kariyerini sürdüren  pivotu Johndre Jefferson, Konya’da olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Torku Konyaspor Basketbol takımı resmi internet sitesine verdiği röportajda samimi ifadelerde bulunan Jefferson basketbola sokakta başladığını belirtti. Çok utangaç bir çocukluk geçirdiğini sözlerine ekleyen Amerikalı oyuncu, “Kuzenlerimle sokakta basketbol oynarken profesyonel oyuncu olmak gibi bir planım hiç yoktu. Boyum çok uzayınca takıma girdim. Müthiş de bir koçum olunca basketbolcu olabileceğime karar verdim” dedi.

BURADA YAŞAMAK RAHAT

Konya'da herkes çok sakin. Yaşamak için rahat bir şehir. Stres yok. Turistik bazı yerler varmış ama oraları göremedim henüz. O kadar sıkı çalıştık ki; gezmek için fırsatımız olmadı. En kısa zamanda önce Mevlana’ya gitmek istiyorum. Türkiye'nin çok renkli bir ülke olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gittiğimizde tamamen başka bir kültür ve yaşam şekli vardı. Ankara daha da farklıydı. Konya'nın ise çok kendine özgü bir yapısı var.”

AVRUPA'NIN EN İYİ LİGİ

Avrupa'nın en iyi liginde oynuyorum. Her takım birbirini yenebiliyor. Rekabet seviyesi çok üst düzeyde. Biz ise kazanabildiğimiz en fazla maçı kazanmak, play-off'lara kalıp herkesle mücadele edebileceğimizi göstermek istiyoruz. Aziz Bekir'le ilgili şunları söyleyebilirim. İki kişiliği var. Dünyadaki en iyi insan olabilir ama ters tarafına denk gelirseniz size parmağını göstererek ciddi eleştirilerde bulunduğunu görürsünüz. Onun bu davranış şekli hoşuma gidiyor çünkü uzun vadede iki taraf da kârlı çıkıyor.

TARAFTARDAN MEMNUNUZ

Onları yanımızda görmek hoşumuza gidiyor. Galibiyetlerimizde onların payı da olacaktır. Şimdiye kadar ki desteklerini arttırarak sürdürmelerini diliyorum. Kulüple ilgili düşüncelerime gelince; küçük bir takım olabiliriz ama insanlara nasıl davranacaklarını biliyorlar. Şimdiye kadar da iyi oyuncular gelip burada oynamış. Bize yıldız olduğumuzu hissettiriyorlar. Kısaca Konya’da hayatımızdan memnunuz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri