Konya bu tarihte sıcaktan kavrulacak! 30 dereceyi geçiyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir artış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir artış beklenmektedir. Özellikle güney, iç ve batı kesimlerde 2 ile 6 derece arasında bir yükselme öngörülmektedir.

Yaklaşan günlerde, sıcak hava dalgası ülkemizin birçok bölgesini etkisi altına alacak gibi görünmektedir. Bu durum özellikle açık alanda çalışanlar, tarım faaliyetleriyle uğraşanlar ve dışarıda vakit geçiren vatandaşlar için dikkat gerektirmektedir.

Konya'da iç kesimlerde ise sıcaklık artışı daha belirgin olacak gibi. Çarşamba günü itibariyle Konya'da hava sıcaklıklarının 30 dereceyi aşması bekleniyor.

Konya'da baharın iyice hissedilmeye başladığı bugünlerde, sıcaklıkların hızla yükselecek. Meteoroloji verileri önümüzdeki günlerde Konya'da termometrelerin 30 dereceyi aşabileceğini bildiriyor.

Güneşin iyice kendini gösterdiği ve rüzgarın esintisinin sıcaklık artışını daha da hissettirdiği şu günlerde, vatandaşlar serinlemek için parklara ve gölgelik alanlara yöneliyor. Konya'nın meydanları ve parkları, piknik yapan ailelerle ve güneşin tadını çıkaran gençlerle dolup taşıyor.

Meteorolojiden alınan bilgilere göre Konya'da hava sıcaklıkları şöyle olacak

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri