Konya böyle bir damadı daha önce görmedi! Öyle bir şey yazdı ki

Konya'da bir damadın arabasının camına yazdıkları herkesi şaşırtırken vatandaş, "Daha önce böyle bir damat görmedik" dedi.

Konya'da Kırbaşı Caddesi üzerinde bulunan bir arabanın arkasında yazan yazı, espri malzemesi oldu. Bir sürücünün kayınbabası ve kaynanasına olan sevgisini araç arkasına yazdığı yazıyla ifade etmesi, Konyalıların dikkatinden kaçmadı.

Pek çok yazı, kimi zaman espri amaçlı kimi zaman da duyguları ifade etme açısından insanlar tarafından fotoğraflanıp paylaşılıyor. O fotoğraflara Konya'da bir yenisi daha eklendi. Karatay Kırbaşı Caddesi üzerinde bulunan bir arabanın arkasında yazan yazı, espri malzemesi oldu. Arabanın arka camının en üst kısmında “Mülk Allah'ındır” yazarken, alt kısmında da “Kaynanamın duası yeter, kayınbabamın gölgesi yeter” yazısı yer aldı. “Babam sağ olsun, anamın duası yeter” yazısının aksine “Kayınbabamın gölgesi, kaynanamın duası yeter” yazısının araç üzerinde yer alması, birçok vatandaşın dikkatinden kaçmadı. O aracı gören birçok vatandaş, aracı ve yazıyı fotoğrafladı.

ALİ GÖZEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haber Haberleri