Konya Beyhekim Devlet Hastanesinin büyük başarısı

Ankara'da düzenlenen 3. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde hastane tanıtım standı açan Konya Beyhekim Devlet Hastanesinin standına yoğun ilgi gösterildiği bildirildi

Ankara'da düzenlenen 3. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde hastane tanıtım standı açan Konya Beyhekim Devlet Hastanesinin standına yoğun ilgi gösterildiği bildirildi. Konya Sağlık İl Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Doğrul, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin çok yeni olduğunu ve bu kısa süre içerisinde büyük bir ivme kazandığını söyledi. 3.Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde açılan hastane tanıtım standının çok iyi ve büyük bir ilgi odağı olduğunu belirten Doğrul, ''En güzel şekilde Konyamızı temsil ettiğinden dolayı hastane yönetimine ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz'' dedi. Beyhekim Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökhan Darılmaz ise hastanenin kısa sürede kongrelerde kendini tanıtacak seviyeye geldiğini açıkladı.
Yaptıkları çalışmaların diğer hastanelere örnek teşkil edecek boyutta olduğunu ifade eden Darılmaz, katılımcılardan tebrik ve teşekkür aldıklarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri