Konya beyaza büründü

Konya'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı nedeniyle 21 ilçede yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi. Bu ilçelerde uzaktan eğitime devam edilecek.

Kentte kar yağışı gece saatlerinde başladı. Sabah saatlerinde ise etkisini artırdı. Konyalılar da sabah kentin beyaza bürünmüş haliyle karşılaştı.

Oluşabilecek don ve buzlanma nedeniyle Seydişehir, Bozkır, Sarayönü, Karapınar, Emirgazi, Ahırlı, Taşkent, Hadim, Çeltik, Derbent, Akşehir, Kadınhanı, Yalıhüyük, Güneysınır, Hüyük, Güneysınır, Akören, Ilgın ve Hüyük'te bugün uzaktan eğitim yapılacak. Beyşehir ve Derebucak'ta da bugün ve yarın yüz yüze eğitime ara verildi. Öte yandan, Doğanhisar ve Yunak ilçelerinde bugün için eğitime ara verildiği duyurulmuştu.

Kar yağışının yarın öğle saatlerinde aralıklarla yoğun devam etmesi ve  yüksek kesimlerde kar kalınlığının 30 santimetreye kadar ulaşması bekleniyor.  


Ankara- Konya karayolu Kulu makasında da  kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden  çıkan 3 TIR'ın karıştığı maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Kaza nedeniyle Konya istikametine gidişler tali yoldan verildi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri