‘Konya basınının köklü geçmişi var’

Gazetemizi ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, köklü geçmişi olan Konya’da Merhaba gazetesinin çok önemli bir yer tuttuğunu söyledi. 

Gazetemizi ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, köklü geçmişi olan Konya’da Merhaba gazetesinin çok önemli bir yer tuttuğunu söyledi. 

Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, başkan yardımcıları; Ömer Faruk Balki ve Ali Rıza Damar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Reklam Koordinatörü M. Ali Nurullahoğulları ve gazetemizin yazarlarından Erkant Uysal hazır bulundu. Eğitim Bir-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, Merhaba Gazetesi'nin Konya'nın köklü kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çekti. Karlıer, ayrıca Konya basınının da köklü bir geçmişinin olduğuna vurgu yaptı. 

SENDİKAL ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ziyarette faaliyetleri ve Konya eğitimi hakkında da bilgiler veren Karlıer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konya, eğitimde örnek gösterilecek şehirlerden biri. Eğitim camiasında uyumlu bir çalışma, güzel bir birliktelik var. Biz, sendika olarak mesleki liselerinin yaygınlaştırılmasını arzu ediyoruz. Meslek liselerinin de sanayiye yakın bölgelerde kurulmasını, öğrencilerimizin teorik ve pratik uygulamayı birlikte yürütmelerini istiyoruz. Konya, bu yönüyle de şanslı bir şehir. Çünkü Konya, sanayi, hayvancılık, turizm şehri olduğu kadar aynı zamanda bir de sanayi şehri. Öğrencilerimizin pratik uygulamaya ulaşması daha kolay. Bu potansiyelin farkında olmak gerekir.” 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Reklam Koordinatörü M. Ali Nurullahoğulları, başkan Karlıer ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri