Konya basınından memnunuz

Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş ile Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, TSYD Konya şubesini ziyaret ettiler, TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar'a Anadolu Selçukluspor'un formasını hediye ettiler.

Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş ile Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, TSYD Konya şubesini ziyaret ettiler, TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar'a Anadolu Selçukluspor'un formasını hediye ettiler. Konya'nın yerel ve ulusal basın temsilcilerinin kendilerine destek verdiğini, bu destekten dolayı da memnun olduklarını söyleyen Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş, Anadolu Selçukluspor'un Konya'nın takımı olduğunu, basının verdiği desteği her kesimden, özellikle taraftarlardan beklediklerinin altını çizdi. Günbaş şunları söyledi: “Anadolu Selçukluspor olarak basının bize verdiği desteğin memnuniyetini dile getirmek ve teşekkür etmek için burada bulunuyoruz. Konya'daki basın kuruluşları olsun, ulusal basın temsilcileri olsun, spor yazarlarımız olsun, spor müdürlerimiz olsun bize destek veriyorlar. Yerel, ulusal ve görsel basında takımımız hakettiği değeri ve yeri buluyor. Bu manada şahsınıza yönetiminize ve Konya'da ki basın mensubu arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Basın mensupları bütün maçlarımızı yakından takip ediyor. Bunun yanında yönetimimiz ve az sayıda da olsa futbolsever maçlarımızı takip ediyor. İstediğimiz ya da beklediğimiz ilgiyi bir türlü göremiyoruz. Bu da bizi üzüyor. İnsanları Anadolu'nun maçlarına çekebilmek için yönetim olarak çalışmalar yapıyoruz. İlk plandaki hedefimiz daha küçük bir sahada oynamak ve tribünleri doldurmak. Bunun için çalışıyoruz. Konya basını olarak bize verdiğiniz ve bundan sonra da vereceğiniz destekler içinde teşekkür ederiz, Biz şehrin pilot takımıyız. 'Tribünler tıklım tıklım dolsun' demiyorum, zaten doldurmamız mümkün değil, ama iyi futbol seyretmek isteyen Konyalı hemşerilerimizi stada davet ediyoruz” dedi.

RECEP ÇINAR: ANADOLU ÜVEY EVLAT DEĞİL

Anadolu Selçukluspor Başkanı Mehmet Günbaş ile Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu'nun TSYD Konya şubesini ziyaret etmelerinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar, Konya basını için, Anadolu Selçukluspor'un da Torku Konyaspor kadar çok değerli bir kulüp olduğunu, dolayısıyla da bu kulübe ve yönetimine destek vermekten mutlu olduklarını söyledi. Çınar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Öncelikle nazik ve ince davranışınızdan, dolayısıyla da ziyaretiniz nedeniyle sizin nezdinizde bütün Anadolu Selçukluspor camiasına teşekkür ediyorum. Yerel basın olarak Anadolu Selçukluspor’a destek vermekten öte, 'Anadolu Selçukluspor'luyuz' diyebilme yürekliliğine sahip arkadaşlarımızın aramızda bulunmasını önemsiyorum. Nasıl Konyaspor bu şehrin takımıysa, Anadolu Selçukluspor da bu şehrin takımıdır. Bu takım Konya'nın üvey değil, öz evladıdır. Burada tabi biz basın olarak üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyorum, ama yeterli mi? bence yeterli değil. Siz burada mütevazi davrandınız 'basın bize destek veriyor' dediniz. Tamam doğru destek veriyor, gazete sayfalarında ve televizyonlarda bu bir gerçek. Ama maçlara gelerek, takip ederek takımın yanında olmaları daha güzel olur diye düşünüyorum. Anadolu Selçukluspor maçlarına geldiğimde basın tribününde 3-5 kişi görünce üzülüyorum. Bunun daha da çoğalması lazım. Sadece yerel basının değil ajansların ve köşe yazarlarının da Anadolu Selçukluspor maçına gelmesi, ilgilenmesi ve haber yapması doğru olur diye düşünüyorum. TSYD olarak Anadolu Selçukluspor'u önemsiyoruz bu konuda bazı çalışmalarımız var. Konyaspor'a ne kadar değerli ise Anadolu Selçukluspor da bu şehrin değeridir. Bu konuda arkadaşlarımızı yönlendirmeye çalışıyoruz. Gücümüzün yettiğince, elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte Konya basını olarak, taraftarlar olarak, futbolseverler olarak Anadolu Selçukluspor'un yanında olmak için çaba göstereceğiz. Bu konuda çalışmalar yapacağız” dedi.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Anadolu Selçukluspor'un performansından memnun olduklarını, özellikle teknik direktör değişiminden sonra yeşil-beyazlı takımın çok daha iyi yerlere geleceğinden emin olduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri