Konya basını piknikte buluştu

Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Meram Dere Tesislerinde düzenlediği piknik organizasyonuyla gazetecileri bir araya getirdi

KGC Başkanı Sefa Özdemir, “Cemiyet olarak, faaliyetlerimize devam ediyoruz. Biz, büyük bir aileyiz. Bugün de piknikte bir araya gelerek, üyelerimizle stres attık” dedi Konya’daki gazeteciler, Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği piknik organizasyonuyla stres attı. Meram Dere Tesislerinde gerçekleştirilen piknik etkinliğine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Bilgiç, Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit, Karatay Belediyesi Basın Müdürü Kemalettin Nokta, KGC Başkanı Sefa Özdemir, başkan yardımcıları, gazeteciler ve aileleri katıldı.

ÖZDEMİR: ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Piknik organizasyonunda bir konuşma yapan Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, üyeleriyle bir araya gelerek, stres attıklarını dile getirdi. KGC’nin üyelerine her zaman önem verdiğine, onların her şartta ve koşulda yanlarında olduklarına dikkat çeken Başkan Özdemir, cemiyet olarak sosyal ve kültürel çalışmalara da ağırlık verdiklerini kaydetti. Konya basınının birliktelik görüntüsü verdiğini ve Türkiye genelinde önemli ve özel işlere imza attığını ifade eden KGC Başkanı Özdemir, daha sonra şunları kaydetti: “Konya basını; duruşu, duyarlılığı ve kalitesiyle her zaman adından söz ettirmeyi başardı. Cemiyet üyelerimiz ve aileleri ile buluşarak, piknik yaptık. Etkinliğimize çok güzel bir katılım oldu. Üyelerimiz aileleriyle birlikte pikniğe geldiler. Hasbihal ettik, dertleştik ve güzel bir günü geride bıraktık. Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak üyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirecek çalışmalara dün olduğu gibi yarın da imza atmaya devam edeceğiz. Biz, güçlü bir aileyiz. Bundan sonra yapacağımız çok yönlü programlarla üyelerimizle buluşmayı sürdüreceğiz. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

BAŞKAN PEKYATIRMACI: KONYA BASINI ÖRNEK BİR DURUŞA SAHİP

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da düzenlenen piknik programına katılarak, basın mensupları ile sohbet etti. Gazeteciler ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Pekyatırmacı da Konya basınının örnek bir duruşa sahip olduğunun altını çizdi. Konuşmaların ardından gazetecilere çeşitli ikramda bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri