Konya ‘altında güven’ ile marka yaptı

Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir ve yönetimi, Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak’ı ziyaret etti.

Kuşdemir’e Dernek Başkan Yardımcıları Yusuf Yaşar, Satılmış Kozan ve Adnan Şenoğlu eşlik ederken, ziyarette Merhaba Gazetesi Yazı işleri Müdürü Muhammet Gümüş de hazır bulundu. Ziyarette konuşan Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Kuşdemir, “Derneğimizin asıl gayelerinden biri, tüm sarraf ve kuyumcularda satılan mamulün ayarının titiz bir şekilde kontrol edilmesi. Bundan kastımız, herhangi bir şahıs, Konyamızda bulunan 300’e yakın üyemiz var, hangisine giderse, küpe, bilezik, ne mamul alırsa alsın, ayarı doğrudur, kontrol edilmiştir” dedi.

İstanbul’dan gelen satıcıların derneğe uğramak zorunda olduğunu ve ürünlerin ayarlarını kontrol ettirdiğini kaydeden Kuşdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Satıcılar derneğimizde Adnan Bey’i görür,  kontrolün akabinde, ayarlar doğru ise raporunu alır, ondan sonra satıya sunar. Satıcı esnafımıza geldiği zaman esnafımız ilk önce bu raporu ister. Bu belge olmadan esnafımıza satış yapamaz. Bu konuda esnafımız duyarlı. Konya’da bir tüketici altın ürünü aldığı zaman ürünün ayarından emin olabilir. Konya Türkiye7de örnek gösterilen illerden bir tanesidir. Konya’dan satılmış bir ürün dışarıda gönül rahatlığı ile alınır. Derneğimizin asli görevi bu. Konya gibi önemli bir şehirde yaşıyoruz. Diğer STK’lar ile diyalog çalışmaları yapıyoruz. Derneğimiz 40 yıla yaklaştı. Gençlik dönemini yaşıyor. 300 üyemize de güzel hizmetler vermeyi düşünüyoruz.” Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

HÂLİD ŞEN 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri