Konut fiyatlarıyla ilgili yeni tahmin: Bu tarihte pişman olacaksınız

Türkiye'de konut fiyatlarına ilişkin önemli bir tahmin paylaşıldı. Bu tarihte konut satın almayanların pişman olacağı belirtildi.

Türkiye'de konut sahibi olmak isteyenler için önemli bir açıklama yapıldı. Bu tarihte konut fiyatlarının yükselebileceği öngörülüyor. Tasarruf ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran’dan yeni bir tavsiye daha geldi. Bu kez konut piyasasına ilişkin konuşan Mert Başaran, konut almayı düşünenlere seslendi.

BUGÜN EV ALMAYANLAR 2 YIL SONRA HİÇ ALAMAYACAK

İnşaat sektöründe artan maliyetler nedeniyle inşaat sektörünün her konut projesine girmek istemediğine dikkat çeken Başaran, hemen ardından konut almak isteyen için fırsat kollayanları uyardı. Konut almak için beklemenin mantıklı olmadığını belirten Mert Başaran, "İnsanlar bugün alamadıkları konutları 2-3 yıl sonra hiç alamayacaklar" ifadelerini kullanarak, konut almanın tam zamanının olduğunu söyledi. Öte yandan Mert Başaran’dan konut ve enflasyon ilişkisine dair de açıklama geldi.

'MÜLK HER ZAMAN MÜLKTÜR'

Konut ve enflasyona ilişkisine dair de konuşan Başaran, açıklamalarının devamında enflasyon olsa da ‘mülkün’, ‘mülk’ olduğunu hatırlatarak, konut almayı tavsiye etti. Mert Başaran’ın bu konuyla ilgili açıklamalarında ise; "Armudun sapı, üzümün çöpü demeden insanların alabileceği bir mülkü satın alması gerekli. Enflasyon olsa da mülk her zaman mülktür" şeklindeki ifadeler yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri