Konuk: Zorunluluk gereği aday oldum

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi erken genel kurula gitme kararı aldı. 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimde Recep Konuk da aday olacak.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi erken genel kurula gitme kararı aldı. 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimde Recep Konuk da aday olacak. Konuk, Dedeman Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını ilan etti.

BAZI TESİSLERİN KAPASİTESİ AZALDI

Kişiler değişsin diye aday olmadığını dile getiren Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Recep Konuk, görevi bıraktıktan sonra birlik bünyesinde bazı tesislerin kapatıldığını, bazılarında da kapasitenin düşürüldüğünü belirtti. Bu yaşına kadar belediye başkanlığı, milletvekilliği gibi göreceği bütün mevkileri gördüğünü hatırlatan Recep Konuk, bu dönem Pancar Ekicileri Kooperatifi adaylığının bir zorunluluk olduğuna dikkat çekti.

BASKIN SEÇİM İDDİASI

“Gidişat çığırından çıkmasın diye aday oldum” diyen Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Recep Konuk, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz isterdik ki seçimler olağan şekilde yürüsün. Ancak tabir yerindeyse baskın seçim olunca biz müdahil olmak zorunda kaldık. Kötü gidişata 'bize ne'' diyemedik. Neden siz baskın seçime gidiyorsunuz? Bunun sebebi belli değil. Bunun açıklanması gerekiyor. Biz, kaldığı yerden işleri devam ettirmek için geliyoruz. TORKU markası adı altında bazı markalar kapandı, bazıları ise kapasitesi küçülerek devam etti. Arzu ettiğimiz ilerleme devam etmedi. Ağaçlandırma gibi önemli bir süreci ilerletilemedi ve ağaçlar kaderine terk edildi. Ağaca bakamayanlar makinaya bakabilir mi? Tarımın ağaçlandırmaya ihtiyacı var. Seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Kim hayırlısı ise o kazansın.”

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Recep Konuk, konuşmasının ardından gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri