Konuk: Herkesi kutluyorum

Pankobirlik Genel Başkanı, AB Holding ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, yeşil-beyazlı ekibin şampiyonluğundan son derece mutlu olduğunu söyledi ve katkısı olanları kutladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Kazakistan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaret programı nedeniyle yurtdışında bulunan Pankobirlik Genel Başkanı, AB Holding ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, Konyaspor’un bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselmesiyle ilgili olarak kutlama mesajı yayınladı.

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk yurtdışından gönderdiği kutlama mesajında, “Bizlere bu gurur ve mutluluğu yaşatan herkesi kutluyorum” diyerek, şu ifadeleri kullandı;
“Sayın Cumhurbaşkanımızın Kazakistan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaret programı nedeniyle yurt dışında bulunduğumdan, Pazar günü Olimpiyat Stadı’nda yaşadığınız heyecan ve coşku ile önceki gün akşam tüm hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğiniz kutlamalarda aranızda bulunamamanın hüznünü yaşıyorum.
Yolun sonu şampiyonluk diyerek çıkılan bu yolda, hedefe ulaşmanın verdiği tarifsiz coşku ve sevinci Konya’mızdan binlerce kilometre ötede yalnız ancak, mağrur ve gururlu bir biçimde yaşıyorum.
Bizlere bu gurur ve sevinci yaşatan herkesi, futbolcularımızı, teknik heyetimizi, yönetimimizi, başarı için tek yürek olan idarecilerimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum. Konya’nın çıktığı şampiyonluk yolunda yolun sonuna kadar yol arkadaşlığı yapan herkesin heyecanlarını ve aynı bütünleşmeyi devam ettirerek Konyaspor’umuzun daha büyük hedeflere ulaşmasına katkı vermeye devam etmesini diliyorum.
Bu şampiyonluğun daha büyük başarılar için başlangıç olmasını temenni ediyor, bu büyük başarıda katkısı olan herkese ve bu coşkuya ortak olan değerli hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri