KONSİAD Konya’nın ilk başkanı Ali Kaya oldu

Konya Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği (Konya KONSİAD) 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi. Genel Kurul sonucunda Ali Kaya başkan seçildi

Konya Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği (Konya KONSİAD) 1. Olağan Genel Kurulunu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Konya’da bir otelde düzenlenen genel kurulda Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, başkan oldu. Düzenlenen genel kurula ayrıca KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Büyükdede, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Konyalı sanayici ve iş adamları katıldı. Genel kurul sonrası açıklamalar yapan Ali Çelik, “Bugün Konya KONSİAD olarak 1. Olağan Kongremizin heyecanını, mutluluğunu ve haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik ise “KONSİAD birlik ve beraberlik için atılmış bir adımdır. Şubelik ve temsilcilik olarak kurulan yapımızı federasyon haline getirdik. Konya’da da bu sorumluluğu Ali Kaya kardeşimize verdik. Konyalı sanayici ve işadamları olarak bu tür çalışmalara önem vermeliyiz. Asıl mesele şirket kurmak değildir, kurulan şirketin uzun ömürlü olmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

YENİ PROJELERİMİZ VE ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Konya KONSİAD olarak 1. Olağan Kongremizin heyecanını, mutluluğunu ve haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu görevi bize tebdil eden Kemal başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Konya sanayi ve iş alanı yönünden önemli bir şehir. Bu şehre hizmet etmek de önemli bir sorumluluk. Görevi devraldığımız bu günden sonra da yine Konyamız için çalışacağız. İlerleyen günlerde yeni projelerimiz ve çalışmalarımız olacak” dedi.

KONYALI İŞ ADAMLARININ TİCARİ İLİŞKİSİNİ ARTIRMAYI HEDEFLEDİK

Yaptığı konuşmada KONSİAD hakkında bilgilendirmelerde bulunan Genel Başkan Kemal Çelik, “Derneğimizin kuruluş amacı Türkiye ve dünyada bulunan Konyalı iş insanlarını bir çatı altında toplayarak kendi aralarındaki ticari ilişkiyi artırmak oldu. İstanbul'da 2009 yılında kurulduk. Şimdi de derneklerimizi bağımsız dernekler haline getirerek çalışmalarını sürekli gözlemleyerek onlara yol göstererek iş insanlarımızın dünya ticaretinde etkili olması için ufkunu açacak çatı örgütümüz Konyalı Sanayici ve İş İnsanları federasyonu, kuruluş aşamasında. Şubelerimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların meyvesini görmek bizleri çok mutlu etmekte. Derneğimizi kuruluş günlerinden bugüne desteklerini hiç esirgemeyen hemşerilerimize de teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE:

Konyalı Sanayiciler ve İş Adamları Derneği 2022-2025 asil Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ali Kaya, İlhan Işık, Durmuş Ali Kandak, Habip Güngör, Yunus Derebağ, Okay Tınkır, Mehmet Eryılmaz, Burhan Canlı, İsmail Korkmaz, Osman Suda, Osman Doğan, Mustafa Uğur Hanedar, Cahit Ay, Narin Kartal, Yavuz Altuntaş, Murat Bozkaya, Atilla Tarhan, Mustafa Deresal, İbrahim Azman, Kamuran Şeker, Ömer Şimşek. Konyalı Sanayiciler ve İş Adamları Derneği 2022-2025 yedek Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Havva Kaya, Adnan Ertavukçu, Turan Acar, Halil Doğan, Mustafa İşgör, Halil Töke, Hasan Ekici, Halime Altay, Gülşen Pişmiş, Asuman Dikilitaş, Ali İnal, Bayram Yılmaz, Hakan Torun, Abdullah Heybet, Sedat Şar, Memiş Güler, Murat Avcı, Mustafa Karakaş, Ramazan Kaya, Fatih Uslu, Adem Değerli

EYYÜB KARAKUZU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri