"Konsantre Olursak Yarın Ki Maçtan İyi Bir Skorla Ayrılacağımıza İnanıyorum"

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Pavel Vrba, konsantre olmaları halinde Türkiye karşısından iyi bir skorla ayrılabileceklerini söyledi.A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda yarın Türkiye ile...

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı Teknik Direktörü Pavel Vrba, konsantre olmaları halinde Türkiye karşısından iyi bir skorla ayrılabileceklerini söyledi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda yarın Türkiye ile karşılaşacak Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda teknik direktör Pavel Vrba, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda açıklamalarda bulundu.

Bütün oyuncularının yarınki maça hazır olduğunu belirten teknik direktör Pavel Vrba, "Türkiye'de moralim her zaman yerinde." dedi. Pavel Vrba, İstanbul'da iki kez Türk takımlarıyla karşılaştığını dile getirerek, "Beşiktaş'a yenildik, ikinci maçta Fenerbahçe ile berabere kaldık. Şimdi üçüncü maçta üçüncü skoru alacağımızı düşünüyorum. Üçüncü maçında buradan galibiyetle ayrılacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Grupta favorinin sorulması üzerine Vrba, "Hollanda’nın favori durumunun devam ettiğini düşünüyorum. İkincilik için Türkiye ve Çek cumhuriyeti; ama aynı zamanda bu takımların İzlanda ile yapacağı maçların grubun sonucunu belirleyeceğini düşünüyorum." cevabını verdi.

Türkiye'de eksik oyuncuların olduğunun hatırlatılması üzerine Vrba, "Türk Milli Takımı oyuncuları kaliteli, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan gelen oyunculardan oluşuyor. 5-6 oyuncunun sakatlığında bile yerlerine son derece kaliteli oyuncular gelebilir. Böyle bir durum bizim için avantaj değil, dezavantaj olabilir. Çünkü onların yerine gelen oyuncular kendilerini göstermek istemesiyle daha iyi performans ortaya çıkabilir." diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, Türkiye ile yapacakları maçın Hollanda maçından farklı olacağını dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Türk Milli Takımı'nın taktik bilgisi, top tekniği çok iyi olan, iyi paslaşabilen, iyi pozisyon alabilen oyuncuları var. Her durumun altından kalkmayı becerebilen oyuncuları var. Yarınki maçtan başarılı bir skor almak için özellikle hücumda uyanık olmalıyız. Bulduğumuz fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Ancak aynı zamanda da savunmada çok iyi konsantre olmamız ve basit hatalar yapmamalıyız. Yeterince konsantre olursak yarınki maçtan iyi bir skorla ayrılacağımıza inanıyorum."

ÇEK CUMHURİYETİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada Çek Cumhuriyeti, yarınki maçın hazırlıklarını Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilirken Çek futbolcular, bu sürede ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri