Konsantre olamadık

İlk iki haftayı yenilgiyle kapatan Diltaş, kalan haftalar için harekete geçti. Kulüp başkanı Ataman, Halkbank ve Fenerbahçe mağlubiyetlerinin konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını söyledi.
Sezona sahasında Halkbank mağlubiyeti ile başlangıç yapan, ligin ikinci haftasında ise Fenerbahçe’ye mağlup olan Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, kalan maçlar için önlem alıyor. Fikstür gereği ligin ilk haftalarında güçlü ekiplerle karşılaşan mavi-beyazlılar haftaya ise yine bir başka zorlu rakip ile karşılaşacak. Diltaş ekibi Pazar günü deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak. Mavi-Beyazlı kulübün başkanı Mehmet Bozkurt Ataman, takımın birbirine yeni alıştığını ancak yenilgilerden dolayı bunun mazeret olamayacağını belirterek, “Biz İstanbul’a puan alacağımıza inanarak gittik. Özellikle orta oyuncularımız istediğimiz performansı gösteremedi” dedi.
Halkbank maçında olduğu gibi Fenerbahçe maçını da konsantrasyon eksikliğinden dolayı kaybettiklerini vurgulayan Başkan Ataman, “İlk sete iyi başlayamadık, daha sonra toparlandık ancak smaçörlerimizin ve liberomuzun son derece dikkatsizliği ve orta oyuncularımızın hatasından dolayı kaybettik. İkinci sette bunlara meydan vermedik, tüm set boyunca 7 sayı önde gittik. Fenerbahçe güçsüz durumda kaldı. Üçüncü sette ise çok fazla servis kaçırdık. Yine bu sette ve 4. sette maalesef liberomuz formsuzdu. Oyuncularımız aykırı ve küfürlü tezahüratlardan da etkilendiler. Puan çıkarabilirdik ama olmadı” diye konuştu.
Fenerbahçe karşısında ikinci setteki oyunlarını Galatasaray maçına yansıttıkları taktirde galibiyetle tanışacaklarına inandığını ifade eden Ataman, açıklamasına şöyle devam etti: “Arkadaşlar standart oyununu oynadığı müddetçe bizim Galatasaray’ı yeneceğimize inanıyorum. Rakip ile ilgili tüm tedbirleri alacağız. Bazı şeylere yönetim ve hocanın katkısı olamaz. Oyuncular oyuna kendini verirse ve maça yoğunlaşırsa işler daha kolaylaşacak. Ben umuyorum ve iddia ediyorum ki Galasataray maçı bizim için puanla döneceğimiz bir maç olacak. Oyuncularımıza güveniyoruz. Onları tanıyarak, bilerek aldık. Henüz hedef maçlarımıza girmedik. Dikkat etmek zorundayız. Rakipler de iyi değil. Mütemadiyen transferleri devam ediyor. Tüm bunlara rağmen bu ligin üstesinden gelecek bir ekibimiz var. Takımımızdan ümitliyiz. Çok iyi günler Diltaş’ı bekliyor. Ben sporcu kardeşlerimi daha dikkatli olmaya davet ediyorum. İnşallah başarıları arka arkaya gelecek.”
Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 2. hafta, geçtiğimiz gün yapılan maçlarla tamamlandı. Alınan sonuçlar şöyle: Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyesi 0–3, Kastamonu Bozkurt Belediyesi-Sosyal Güvenlik Kurumu 0–3, Tokat Belediyesi Plevnespor-Galatasaray 1–3, Halk Bankası-Arkas Spor 1–3, Fenerbahçe-Diltaş Eğitim Kurumu 3–1, Ziraat Bankası-Maliye Milli Piyango 2–3.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri