Konmak 2012 umutlu başladı

TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ tarafından dün düzenlenen, törenle açılan KONMAK 2012, KONELEX 2012 ve İSKON 2012 fuarları sanayicinin umudu olarak görülüyor

TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ tarafından dün düzenlenen, törenle açılan KONMAK 2012, KONELEX 2012 ve İSKON 2012 fuarları sanayicinin umudu olarak görülüyor.

Fuardaki standlarında yeni pazarlar ve müşteriler ile temaslar kurmak isteyen katılımcı firmalar, fuarın gelecek yıllar için daha çok ilgi görmesini istiyorlar.

 

ÖNDER METAL

Türkiye’nin en büyük, en modern saç işleme merkezi olarak müşterilerine uzman çözümler sunan Önder Metal, Konmak 2012’deki devasa standı ile ziyaretcilere adeta görsel şölen sunuyor. Son sistem makinalarını sergileyen Önder Metal’de Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Sertok, yenilikleri ve ilkleri sunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

 
 

MVD İNAN

 
Konmak 2012’ye yeni ürünüyle giren ve bunu müşterilerine sunan MVD İnan Takım Tezgahları firması, Fiber Lazer Kesim Makinalarını gururla standında gösterime başladı. Protokolün büyük ilgisi altında gerçekleşen sunum, izleyicileri etkiledi. CNC Abkant Presler, CNC Giyotin Makaslar, CNC Panç

 

YAĞ-SAN

1965 yılından beri yaptığı petrol ürünleri alım satımı ve toptancılığıyla uğraşan Yağ-San tecrübesi ile sanayiye çözüm ortaklığı sunuyor. Fuardaki standında yeni ürünlerini en anlaşılır şekilde sunan ve uzman ekibiyle çözümler üreten Yağ-San sadece endüstriyel ürünlerde değil, otomotiv yağları ve oto bakım ürünlerinde de iddiasını ortaya koymuştur.

 
 
 
ÖZEN KOMPRESÖR

Mevlana’nın “Adalet, Bir şeyi layık olduğu yere bırakmaktır.” felsefesi ile hizmet eden Özen Kompresör müşterilerinin ihtiyacı olan DOĞRU kompresörü üreterek çözümler sunuyor. Konmak 2012’de standında müşterilerini konuk eden Özen Kompresör üretimin her alanında “kaliteyi” benimseyerek ve bu çerçevede en iyiyi üretmek için gerekli olan tüm kalite belgelerine sahiptir. İhtiyacınıza en uygun basınçlı hava sisteminin temini için Özen Kompresör nitelikli ekibi ile birlikte müşterilerinin her zaman yanında olamaya devam etmektedir.

 

YILMAZ MAKİNA

Konmak fuarlarına geçen yıl katılan ve bu yıl daha profesyonel bir düşünce ile standını ziyaretçilere açan Yılmaz Makina’da yenilikler sürüyor. 2. el makine alım satımı konusunda faaliyetini sürdüren Yılmaz Makine, bünyesinde her türden sanayi makinelerinin yanı sıra şimdi de Hürmak Plastik Enjeksiyon Makinaları’nın İç Anadolu Bölge Distribütörü olarak Konya’da müşterilerine çözümler üretiyor.

 
 

HÜRMAK

40 yıldan fazla bir zamandan beri Türkiye’deki plastik sektöründe varlığını sürdüren Hürmak, Konya’da Yılmaz Makine’ya verdiği distribütörlükten sonra Konmak 2012’de de yerini aldı.

Müşterilerine aşıladığı güven ve ürünlerindeki kalite ile pazarda her zaman önde gelen ve aranan bir marka Hürmak, standında yeni ürünleri sergileyerek ziyaretçilere son teknolojileri tanıtıyor.

 

ÖZEN MAKİNA

Yatırımları ve istihdamdaki payıyla alanında Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olmanın haklı gururunu yaşayan Özen Makina müşterilerinden aldığı güçle geleceğe güvenle bakıyor. Müşterilerine Konmak 2012’deki standında sunumlar ve ikramlar yapan Özen Makine, yeni teknolojileri ve sektöründeki gelişmeleri de tanıtma imkanı buluyor.

 

SİMYA HİDROLİK

Simya Hidrolik, Hidrolik pnömatik ve lineer otomasyonun olduğu bütün sahalarda hizmetini sürdürüyor. KONMAK Fuarındaki standında, verdiği hizmetleri anlatma fırsatı bulan Simya Hidrolik, 2012 yılında üretimini gerçekleştirmeye devam edeceği test makineleriyle sektörde isminde daha çok söz ettirmeyi hedefliyor.  Simya Hidrolik, birbirinden deneyimli uzman kadrosuyla Ar-Ge faaliyetlerine aralıksız devam ederken, fuarda sanayicilere çok daha yararlı bilgiler sunmaya çalışılacağı ifade edildi.

 

PRESSAN HİDROLİK PRES

Makina sektöründe 32 yıldır kaliteden ödün vermeden hizmet veren Kon Pressan Hidrolik Pres, Konmak 2012’deki standı ile farklılığını gösteriyor. Standında ürünlerinden bazılarını sergileyen Kon Pressan’da Yönetim Kurulu Başkanı H.Veyis Karatoprak ve Genel Müdür Musab Karatoprak, ziyaretçilere üretimlerini güleryüzle anlatarak memnuniyet veriyorlar. 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri