Kongre heyecanı

Mehmet Ali Kuntoğlu başkanlığındaki yönetimin olağanüstü genel kurul kararı almasından sonra gözler 18 Haziranda yapılacak kongreye çevrildi. Başkanlık için Ahmet Şanın ismi geçiyor

Turkcell Süper Lig’den Bank Asya 1. Ligi’ne düşen Konyaspor’da sular durulmazken, gözler şimdi 18 Haziran’da yapılacak kongreye çevrildi.  Mehmet Ali Kuntoğlu Başkanlığındaki Konyaspor yönetiminin olağanüstü genel kurul kararı almasından sonra yeni bir oluşum için düğmeye basıldı. Konyaspor’da daha önceleri de bu görevde bulunan Ahmet Şan’ın başkanlığında bir yönetim için görüşmelerin sürdüğü ve Ahmet şan’ın ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi. 

Bu konudaki görüşlerine başvurduğumuz Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, bu takımın düşmeyi hak etmediğini, ancak hataların sadece kendinden kaynaklanmadığını, bu düşüşün birçok sebebinin olduğunun altını çizerek, “Yaşanması gerekiyormuş, yaşadık” dedi. Belediye’nin desteğinin olmadan bu işin olmayacağının bir defa daha altını çizen Kuntoğlu, kendisinin de bu anlamda yanlış anlaşıldığını belirterek, “Konya’da kimse kendi cebinden 2-3 trilyon verecek güce sahip değil. Dolayısıyla Belediye’nin ve şehrin ileri gelenlerinin desteği olmadan bu iş kolay bir iş değil. Büyükşehir Belediye Başkanı mutlaka bu işin içinde bulunmalı” diye konuştu. Konyaspor’a dışarıdan da olsa desteğinin süreceğini söyleyen Kuntoğlu, Konyaspor’a zarar vermemek için susacağını da sözlerine ekledi.
ÇİMEN:YÖNETİM 18’İNDE SEÇİLMELİ 
Konyaspor Genel Kurul Üyelerinin  18 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu’a katılarak görev yapacak yeni yönetim kurulunu vakit kaybına neden olmadan belirlemelerini isteyen Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, “Bu durum Konyaspor’umuzun menfaatine olacaktır” dedi.
Çimen’in bu konuda yaptığı açıklama şöyle: ”Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurulu, Yönetim Kurulumuzun aldığı karar sonrasında 18 Haziran 2009 Perşembe günü yapılacaktır. Sezon içerisinde yaşanan bir takım sıkıntıların ardından istemediğimiz bir şekilde 6 yıl mücadele verdiği Turkcell Süper Lig’e veda eden takımımız adına, önümüzdeki genel kurul sürecinin son derece büyük öneme sahip olduğu herkes tarafından bilinmelidir. Geçmişte yaşananlardan gereken dersleri çıkartarak ilerleyen dönemde Konyaspor adına neler yapılabileceği konusunda çalışmalar yapmak için kulübümüzün önünde çok kısa bir zaman olduğu ve bu kısa zamanın en verimli şekilde değerlendirilmesi gerektiği açıkça ortadadır. Konya şehrinin en üst kademesinden en alt kademesine kadar kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, Konyaspor adına neler yapılır düşüncesiyle birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi Konyaspor’umuzun, en canlı örnekleri Manisaspor ve Diyarbakırspor ile son dönemde yaşandığı gibi ilk senesinde yeniden Turkcell Süper Lig’e yükselmesine ilk adım olacaktır.
Transfer ve yeni sezon hazırlıkları konusunda geç kalınmaması ve Konyaspor’umuzun hak etmediği Bank Asya 1.Lig’inden bir an önce yeniden Turkcell Süper Lig’e yükselebilmesi adına Olağanüstü Genel Kurulumuzun ilk oturumda yapılması için delegelerimizin 18 Haziran 2009 Perşembe günü Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapılacak ilgi göstermesini istiyoruz. Ayrıca Olağanüstü Genel Kurulda göreve talip olacak Başkan Adayları ve ekiplerinin istedikleri bilgilere Kulübümüze başvurarak ulaşabileceklerini de spor kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Tek düşünce sağlam temellere oturan bir işleyişle Konyaspor’umuzun yeniden Turkcell Süper Lig’deki yarım kalan mücadelesine geri dönmesidir.” 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri