Kongre haftaya kaldı

Konyaspor’un dün akşam yapılması gereken olağanüstü genel kurulun ilk oturumu çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled salonunda gerçekleştirilmesi gereken genel kurula 820 kongre üyesinden sadece 25 kişi katıldı.. Genel Kurulun ilk oturumda yapılabilmesi için tüzük değişikliğinin de bulunması nedeniyle üç’te iki çoğunluk arandığından 550 kişinin katılması gerekiyordu.  Konyaspor’un olağanüstü genel kurulunda ikinci oturum ise, çoğunluk aranmadan 19 Haziran Cumartesi günü, saat 18.00’de aynı salonda yapılacak ve yeni yönetim belirlenecek. 

Konyaspor’da, yeni yönetim kurulunun 6 üyesinin daha belirlenmesi için çalışmalara bugünden itibaren yeniden başlanacak ve liste önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacak. Bilindiği gibi Başkan Bahattin Karapınar ile birlikte Ömer Atiker, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker, Ekrem Coşkun, Cengiz Yönet, Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar ve Fethi Büyükbalta yeni yönetimde de görev alacaklar. 
KARAPINAR: LİSTEMİZ HAZIRDI
Mevlana Kültür Merkezinde yapılması beklenen ancak yeterli çoğunluğun sağlanmadığı Konyaspor Olağan Genel Kurulu19 Haziran tarihine ertelenmesinin ardından kongre ile ilgili görüşlerini açıklayan Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar 19 Haziranda yapılacak genel kurulun Konyaspor’a hayırlı olmasını diledi. Karapınar, “Maalesef bu Konyasporumuzun makus talihi. Yine her zamanki gibi yeterli çoğunluk sağlanamadı. 19 haziran tarihinde yine aynı yerde ve saatte yapılacak genel kurul inşallah camiamız için hayırlara vesile olur. Biz genel kurala hazır bir halde gelmiştik. Kurulun yapılması halinde listemiz hazırdı” dedi.  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri