Kongre günü

Torku Konyaspor geçtiğimiz hafta yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen Olağan Genel Kurul bugün saat 18:30’da Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor’da Olağan Genel Kurul, bugün saat 18:30 Mevlana Kültür Merkezi’nde çoğunluğa bakılmaksızın 2. oturum ile gerçekleştirilecek.

İLK TURUMA 17 DELEGE KATILDI

Halen 265 delegesi bulunan yeşil beyazlı kulüpte 26 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen kongreye 17delege katılmıştı. 24 kişilik bir yönetim kurulu tarafından yönetilen Torku Konyasspor’da ilk oturumun ertelenmesi ardından Başkan Ahmet Şan yaptığı açıklamada; kongrenin gelenekselleştiği bir şekilde ilk oturumun ertelendiğini belirtmişti. Şan kongrenin ertelenme sorunun birçok Anadolu Kulübü’nün ortak problemi olduğunu ifade etmişti.

ÖNCE “OLMAYABİLİRİM” DEDİ SONRA “DEVAM”

Bu arada yeşil beyazlılar Başkan Ahmet Şan, iç sahada oynanan ve 1-0 kaybedilen Gaziantepspor maçı ardından yeni dönemde başkanlığa aday olmayabileceğini açıklamıştı. Şan’ın bu açıklaması kritik dönemden geçen kulübü yalnız bırakma olarak değerlendirilmiş ve Şan eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. Ancak sonraki günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısında Ahmet Şan başkanlığında göreve devam kararı çıktı.

YÖNETİME TAKVİYELER BEKLENİYOR

Devam kararı ardından yapılan açıklamalarda yönetim kurulunun dışarıdan takviye edileceğine de vurgu yapıldı. Ligin ilk yarısında yaşanan bazı fikir ayrılıkları sonrası bazı yöneticiler ismen yönetimde yer alsa da görevlerinden feragat etmişti. Fikir ayrılıkları yaşayan yöneticilerin halen yönetim kurulu toplantılarına katılmadıkları da biliniyor. Yönetim dışından yapılacak takviyelerin sayısı ise açıklanmadı.

BAŞKANLIĞA TALİP BAŞKA ADAY YOK

Öte yandan yeşil beyazlılarda başkanlık makamı için Ahmet Şan dışında henüz bir talip yok. Bu gün gerçekleştirilecek kongrede başkanlık seçiminin tek liste üzerinden yapılması bekleniyor.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri