Kongre 25 Martta

Kötü günler geçiren Konyasporda yönetim kongre kararı aldı. Başkan Bahattin Karapınarın göreve devam edip etmeyeceği Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarından sonra belli olacağı öğrenildi
Konyaspor’da, Pazar akşamı, İstanbul deplasmanında lider Fenerbahçe ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Konyaspor’da, olağan genel kurul toplantı tarihleri de belli oldu.  Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı kıran kıran geçti. Antrenörler Mehmet Demirtaş, Cenk Özcan, Şakir Özkayımoğlu ve Serhat Galimane nezaretinde yoğun kar yağışı altında yapılan antrenmanda Gökhan Emreciksin takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Antrenmana Mehmet Batdal, Ali Dere ve Barbaros katılmadı. Isınma hareketleri ve top çalışmasıyla başlayan antrenman, gruplar halinde dönüşümlü olarak yarı sahada oynanan çift kale maç ile tamamlandı.
KARTALLAR BASINA KAPANIYOR
Kartallar, dün de öğle saatlerinde basına açık olarak teknik-taktik çalışması yaptılar.. Bugün, akşam ve yarın öğleyin basına kapalı olarak gerçekleştirilecek taktik ağırlıklı antrenmanlarda phücum organizasyonu çalışmaları yapılacak. Futbolcuların moral motivasyonunun artırılması için de çalışmalar devam ediyor.
Yeşil-beyazlılar, yarın da öğle saatlerinde biri çalışma daha yapacaklar ve akşam uçakla İstanbul’a giderek Titanik otelde kampa girecekler. Konyaspor’da, Pazar günü akşam, Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıkları Cumartesi günü öğleyin de basına kapalı olarak yapılacak antrenmanla devam edecek ve Pazar günü öğleyin ter idmanıyla tamamlanacak. 
GENEL KURUL 25 MART’TA
Konyaspor’un olağan genel kurul toplantısının yapılacağı tarihlerde belli oldu.. Yeşil-beyazlı yönetimin önceki akşam yaptığı haftalık olağan toplantısında aldığı karara göre, genel kurulun ilk oturumu 25 Mart Cuma günü Mevlana Kültür merkezinde, saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamaması halinde ise genel kurul 1 Nisan Cuma günü aynı yer ve saatte tekrarlanacak. Genel kurulla ilgili çalışmalarda sürdürülmekte. Şu anda yönetime talip olmadığı, mevcut yönetimin göreve devam etmesinin yerinde bir hareket olacağı bildirilirken, Başkan Bahattin Karapınar’ın ise başkanlığa devam edip etmeyeceği  Fenerbahçe ve Antalyaspor maçından alınacak sonuçlara göre karar vereceği gelen haberler arasında.
GENÇLER GÖZ DOLDURDU
Öte yandan, U19 Genç Milli takımda yer alan Konyalı iki futbolcu performanslarıyla dikkat çekti.  Konyaspor’un genç futbolcu Ali Dere, Karadağ ile yapılan özel maçta ilk 11’de görev yaptı ve 90 dakika sahada kaldı.. Başarılı futboluyla dikkat çeken Ali Dere, UF19 Milli takımın 3-1 galip geldiği maçta ilik golü atan futbolcu oldu. Şekerspor’un genç futbolcusu Ömer Ali Şahiner ise, maçın 61. dakikasında Nadir Çiftçinin yerine oyuna girdi ve gösterdiği performansla dikkat çekti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri