Konferans Salonunda İlk Gösteri

ANKARA (İHA) – Mamak Gülveren Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda ilk gösteri yapıldı.Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte Gülveren Anadolu Lises...

ANKARA (İHA) – Mamak Gülveren Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda ilk gösteri yapıldı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte Gülveren Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nun açılışını yaptı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle okula kazandırılan 120 kişi kapasiteli konferans salonunu inceleyen Akgül, öğrencilerin yeni konferans salonunda hazırladığı ilk sunumlarını izledi. Açılış programının ardından Akgül ve Güney, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle önce Gülveren Anadolu Lisesi daha sonra da Şehit Arslan Kulaksz İlkokulu öğretmenlerinin Kadınlar Günü’nü kutlayarak karanfil dağıttı.

"EĞİTİME DESTEK GÖREVİMİZ"

Akgül, çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmeleri için Mamak Belediyesi olarak ilçedeki okullara destek verdiklerini kaydetti.

Akgül, "Yerel yönetimlerin bir görevi de eğitim ve öğretim kurumlarına elinden geldiği ölçüde destek vermektir. Ben bu güzel mekanın şimdiden çok önemli kültürel ve sanatsal etkinliklere imza atacağına inanıyorum. Salon öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olsun" dedi.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney de, "Mamak’ta eğitim seviyesini daha da yükseklere çekmek için fiziki yönden okullarımızın eksiğinin kalmaması gerekiyor. Mamak’ın gelişmesi yanında sosyal, kültürel ve sportif anlamda yeni ufuklar açması sebebiyle Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül’e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri