KONEV Ankara’da Konyalılar’ı buluşturdu

Konya’nın Ankara’daki temsilcilerinden KONEV, düzenlediği iftar yemeğinde Konyalı bürokrat ve işadamlarını Ankara’da buluşturdu

İftar yemeğine Konya’nın yeni Valisi Yakup Canbolat, Devlet Eski Bakanı Mehmet Keçeciler, eski Konya Milletvekili Saffet Sert, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya Örs,  Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve Basın Sorumlusu Ahmet Baydar’la çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan KONEV Başkanı Vali Hakkı Teke, KONEV’in her geçen gün, iyilik ve hizmet bayrağını daha üst noktalara çıkarma gayreti ve azmi içinde olduğunu ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüğünü belirtti.

Teke şunları söyledi, “İnşaallah önümüzdeki yıldan itibaren kendi sosyal tesislerimizde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Daha güçlü, daha etkili ve daha yetkili olacağız. KONEV bu mesafeleri alırken hemşerilerimizin teveccühlerine mazhar olmakta ve sizlerden büyük güç almaktadır. İyilik yarışında bugüne kadar bize güç katan hemşerilerimize teşekkür ederim. İnşaallah yolumuza el birliği gönül birliği içinde gittikçe artan bir ivme ile devam edeceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri