Komyapı, başarıdan başarıya koşuyor

Konya Vergi Dairesi’nin açıkladığı 2009 yılı Kurumlar Vergisi rekortmenleri arasında Konya’nın en önde gelen inşaat şirketlerinden olan Komyapı A.Ş. ilk 5 şirket arasında yerini aldı.

Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı  Aksöz’ün ifadesi ile Geçen yıllarda ilk 10 içinde yer almayan Komyapı, büyük başarı elde ederek bu sene ilk 10’da yer aldı.

2007 ve 2008 yıllarında da vergi rekortmenleri arasında sektöründe birinci olan Komyapı 2009 yılında ise, ülke ekonomisine yaptığı katkılardaki payını artırarak sadece sektöründe değil, Konya genelinde ilk beş şirket arasına girmeyi başarmıştı. Komyapı’dan yapılan açıklamada, şirketin son yıllardaki artan performansına dikkat çekilerek; Komyapı’nın toplu konut, alışveriş merkezleri, otel, iş merkezi, kültür merkezi, okullar, sosyal tesisler ve spor tesislerini yapan, kalite, maliyet ve zaman yönetimini başarıyla gerçekleştirerek uzun bir referans listesinin sahibi olmayı başardığı vurgulandı.
Açıklamada, Komyapı’nın şehre inşaat sektöründe ivme kazandırdığını ve pek çok resmi ve özel kurumlardan ödül ile takdirnameler aldığı vurgulandı. Komyapı A.Ş. kendi ürettiği projeler dışında Toplu Konut İdaresine(TOKİ) yaptığı projeler ile de idare tarafından 2 defa en başarılı müteahhitler arasında yer alarak ödüllendirilmişti. Son 5 yıl içinde zamanından önce teslim ettiği projelere, Nisan 2009 da Kayseri’deki 826 konut, okul, sosyal tesis, cami işine de alarak 8. TOKİ işini de eklendi. Yurt içinde ve yurt dışında başarılı projelere imza atan ve şehrimizin inşaat sektöründe başarısını perçinleyen Komyapı A.Ş. Kurumlar Vergisi sıralamasında 5. sırada yer alması ile de bu durumunu kanıtladı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri