Komite çalışmalara başladı

Sarayönü Belediyespor’da transfer komitesi çalışmalara başladı. Genel Kaptan Mehmet Çobanoğlu, Transfer Komitesi üyesi Ramazan Poyraz, Kulüp Menajeri Niyazi Kart ve Teknik Direktör Ahmet Kök, oyuncu izlemek için İstanbul’da düzenlenen Afrika turnuvasına g

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Kulüp Menajeri Niyazi Kart, yaptığı açıklamada, “Yabancı oyuncumuz olan Sergei Alain Abaka, kulübümüzde kalacağı için yanına, iyi anlaşabileceği bir oyuncu bulmayı planlıyoruz. Bu nedenle İstanbul Fatih Belediyesi’nin ev sahipliği ettiği Afrika turnuvasını izlemek için İstanbul’a gittik. Turnuvada Senegal, Gine, Gaban, Fildişi, Gana ve Somali takımlarını izledik. 90’a yakın oyuncu takip ettik. Hücuma yönelik 4-5 oyuncu beğendik. Tekrar bunlarla bir görüşme yapıp denemeye aldıktan sonra kontenjandan dolayı sadece 1 ile anlaşabilme durumumuz olacak. Ayrıca Milli Takım Riva tesislerinde bizleri ağırlayan Mehmet Hayrullah Yılmaz hocamıza teşekkür ederiz” dedi.

GÖZLER İÇ TRANSFERDE

Sarayönü Belediyespor gelecek sezonun hazırlıklarına başladı. Çalışmalara içeriden başlayan yeşil siyahlılar, önceliği iç transfere verdi. İç transferde başarılı futbolcularla tekrar anlaşılması planlanırken, sonrasında dış transfer çalışmalarına geçilecek.

Transfer komitesinde de yer alan kulübün basın sözcüsü Ramazan Poyraz yaptığı açıklamada, “takımımıza yararlı olacağına inandığımız oyuncularımızı bünyemizde barındırmaya devam etmek istiyoruz. Gerçekten çok iyi oyuncularımız var ve bu arkadaşlarımızın gelecek sezonda başarımıza doğrudan katı kapacağına inancımız tamdır. Bu yüzden geçen sezon performansını beğendiğimiz 6-7 futbolcumuzu iç transfer kapsamında hafta içerisinde çağıracağız. Bu oyuncularımızla masaya oturup hepsiyle tek tek görüşeceğiz ve anlaştıklarımızla sözleşme yenileyeceğiz. İç transferi tamamladıktan sonra ise dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Şampiyonluk yaşamış, kaliteli oyunculardan kurulu bir transfer listemiz var. İç transferin ardından bu listede yer alan oyuncularla görüşmelere başlayacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri