Komiser Yardımcısının Ağabeyi: Kardeşimin Suça İştirak Ettiğine İnanmıyorum

Tekirdağ'da, terör ve yolsuzluk soruşturmalarında görev alan polislere yönelik operasyonda gözaltına alınan Komiser Yardımcısı Oktay Gümüş'ün ağabeyi Naim Gümüş, adalete güvendiklerini söyledi. Naim Gümüş, “Kardeşimin her hangi...

Tekirdağ'da, terör ve yolsuzluk soruşturmalarında görev alan polislere yönelik operasyonda gözaltına alınan Komiser Yardımcısı Oktay Gümüş'ün ağabeyi Naim Gümüş, adalete güvendiklerini söyledi. Naim Gümüş, “Kardeşimin her hangi bir suça iştirak ettiğine inanmıyorum.” dedi.

Terör ve yolsuzluk soruşturmalarında görev alan polislere yönelik bugün düzenlenen operasyonda Çorlu İstihbarat Şube'de görevli Komiser Yardımcısı Oktay Gümüş de gözaltına alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde kardeşine destek vermek için bekleyen Naim Gümüş, kardeşinden hala haber alamadıklarını, nereye götürdükleri, ne yaptıklarını, nerede sorgu yaptıkları konusunda kendileri bilgi verilmediğini belirtti.

Kardeşinin her hangi bir suça iştirak ettiğine inanmadığını ifade eden Gümüş,” Yerdeki karıncayı dahi incitecek bir insan değil. Bugün sabah geldik hala bir haber alamadık. Nereye götürdüler, ne yaptılar, nerede sorgu yapıyorlar bir netice alamadık. Sorguları devam ediyor mu etmiyor mu onu da bilmiyoruz. Bugüne kadar silahını dahi görmüş değilim. Aile ortamına geldiğimizde bu zamana kadar meslekle ilgili ben hiçbir şey duymadım. Neden oldu nasıl oldu bilmiyoruz ama adalete güveniyoruz.” diye konuştu.

Nahit Gümüş ise adalete güvendiklerini kardeşinin de en kısa zamanda çıkacağını söyledi. Ağabey Gümüş, “Adalete güveniyoruz. Kardeşimin suçu olduğuna hiçbir yasa dışı bir iş yaptığına inanmıyoruz. En kısa zamanda çıkacaktır . Vatanını milletini seven bir kişiydi. Yanlış yaptığını düşünmüyoruz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri