KOMEK'te kayıtlar yarın bitiyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) kayıtları, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bazı branşlarda açılan ek kontenjanlar nedeniyle 29 Eylül Cumartesi akşamına kadar uzatıldı

2004 yılından bu yana 115 bin kişinin katıldığı kurslara ilginin her geçen gün arttığı KOMEK, 18 kurs merkezinde 138 branşla faaliyetlerini sürdürecek.
Yeni dönemde Sayacılık, Ayakkabı Istampası, Piyano, Ud, Keman, İlk Yardım, Büro Yönetimi Sekreterliği ve Yönetici Asistanlığı, Özürlü Bakımı, Hasta Bakımı, Ön Muhasebe, Temel Muhasebe, Şiş Örücülüğü, Minyatür ve Anadolu Uygarlıkları, Konya Tarihi ve Mevlevi Medeniyetleri kurslarına ilk defa kayıt alınıyor. Türklerin eski yurtları Orta Asya'da, Türkistan'da yaşadıkları döneme ait olduğu düşünülen minyatür örnekleri hala Topkapı Sarayı arşivlerinde bulunuyor. KOMEK’te yeni açılan Minyatür kursu, bu önemli sanatın yaşatılması açısından önem taşıyor. Yine, Araştırmacı-Yazar Dr. Hasan Özönder tarafından verilecek Anadolu Uygarlıkları, Konya Tarihi ve Mevlevi Medeniyetleri kursu da KOMEK’in yeni açılan önemli kursları arasında. Özönder’in daha önce tüm kurs merkezlerinde verdiği “Konya Kültürü ve Mevlevi Medeniyeti” kursu büyük ilgi görmüştü.
HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri