KOMEK'in yeni dönem kayıtları başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın (KOMEK) yeni dönem kayıtlarının 19 Ocak-6 Şubat 2008 tarihleri arasında kurs merkezlerinde yapılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, Konya genelinde 16 ayrı kurs merkezinde 106 dalda hizmet veren KOMEK'in her geçen gün yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Kurulduğu 2004 yılından bu yana 50 bine yakın mezun veren KOMEK'in alanında bir marka olduğunu vurgulayan Akyürek, şunları kaydetti: 
''Yıllık 15 bin kişiye eğitim veren KOMEK, büyük bir aile olmuştur. Yurt içindeki başarılı çalışmalarının yanında Bosna Hersek ve Makedonya'nın çeşitli şehirlerinde de eğitim vermeye devam eden KOMEK, artık uluslararası bir markadır. 19 Ocak-6 Şubat tarihleri arası devam edecek kayıt döneminde tüm Konyalıları, ebru, hat sanatı, moda tasarımı, işaret dili, pazarlama, el sanatları, yabancı dil, eğitici annelik, bilgisayar, fotoğrafçılık, hızlı okuma, aerobik gibi 106 daldaki kurslara kayıt olmaya bekliyoruz.'' 
KOMEK kurslarına şehir genelindeki kurs merkezlerinden kayıt yaptırılabiliyor. Kayıt yaptıracak adaylardan, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma fotokopisi veya öğrenci kimlik fotokopisi isteniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri