Kombineler satışta

Sezona Kızılcahamam’da kamp yaparak hazırlanan Konyaspor’da yönetim kombine bilet fiyatlarını açıkladı. Ekonomik olarak sıkıntılı bir dönem geçiren yeşil-beyazlı yönetim, taraftardan destek bekliyor

Konyaspor’da, antrenman temposu her geçen gün daha artıyor. Konya’da yapılan üç günlük çalışmanın ardından Kızılcahamam’da kampa giren yeşil-beyazlılar, lige günde çift antrenmanla hazırlanıyor. Sabah ve akşam saatlerinde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan Konyaspor’da, futbolcuların istekli ve hırslı olması teknik adamları sevindirdi. Antrenman temposunu artıran teknik direktör ziya Doğan, çalışmalardan memnun olduğunu, 16 Temmuz’ta sona erecek Kızılcahamam kampı sonuna kadar temponun daha da artacağın sözlerine ekledi.

TEMPO HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yeşil-beyazlı’larda önceki akşam yapılan, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular üç gruba ayrıldılar. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde 5'e 2 oynayan futbolcular, daha sonra yarı sahada dönüşümlü olarak 4 seri üzerinden taktik çalışma gerçekleştirdiler. Yaklaşık 1 saat 25 dakika süren antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün sabah da kondisyon çalıştılar. Düz koşuyla başlayan çalışma tempolu koşularla devam etti. Tüm futbolcuların katıldığı antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.. Akşam da kondisyon çalışan yeşil-beyazlı’larda, Konya’da laktak testine girmeyen oyuncular dün teste tabi tutuldular.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

Konyaspor’da transfer çalışmaları da gizlilik içerisinde devam ediyor.. Yeşil-beyazlı takıma kazandırılması için uğraş verilen, ancak bonservis ücreti 1 milyon euro’dan 2 milyon euro’ya yükseltildiği içini beklemeye alınan forvet oyuncusunun transferi yeniden gündeme geldiği bildirildi.. Çekoslovak forvet ve sol ön kanat oyuncusunun ise bugün Türkiye’ye gelerek Kızılcahamam kampına katılabilecekleri ileri sürüldü.. Bu oyunculara Kızılcahamam veya Konya’ya dönüşte imza attırılacak. Konyşaspor7da, bu üç futbolcunun alınmasının ardından transfer kapatılacak.

KOMBİNE BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Turkcell Süper Lig’de kalıcı olmayı amaçlayan ve bu doğrultuda transfere yapılan Konyaspor'da kombine biletler dünden itibaren satışa çıktı. Kombine bilet ücretleri 100 ile 700 lira arasında değişiyor.. Buna göre, kombine bilet fiyatları; kapalı tribün 700 TL, maraton tribünü 200 TL, eski yeşil tribün 200 TL, yeni yeşil tribün 200 TL, kale arkaları 100 TL olarak açıklandı.

Konyaspor Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, Konyalı sporseverlerin ilgisini beklediklerini söyledi ve açıklamasını şöyle sürdürdü. "Turkcell Süper Lig'de 2010-2011 sezonunda iç sahada oynayacağımız maçlarda uygulanacak sezonluk kombine bilet fiyatlarını yönetim kurulumuzla günümüzün şartlarını da göz önünde bulundurarak belirledik. Taraftarlarımız bize ulaşarak sürekli kombine biletlerin ne zaman satışa çıkacağını soruyordu ve bu konuda oldukça sabırsızlardı. Biz de fazla vakit kaybetmeden bilet fiyatlarını belirleyerek satışa sunduk. Taraftarlarımız satıcı firma Biletix ve firmanın internet şubesi ile Konya'daki bürolarından satışa çıkan biletlerden alabilecekler. Gösterilen ilgi nedeniyle biletlerin çok kısa bir zaman dilimi içerisinde tükeneceğini tahmin ediyoruz.."

KAYSERİ'DEN TAKSİTLİ KOMBİNE İMKANI

Öte yandan Kayserispor yönetimi, kombine biletlerini taksitle satışa sunarak, taraftarların zorlanmaması için gereken tedbirleri aldı. Kayserispor'un 2010-2011 sezonu kombine bilet fiyatları açıklandı. Kulübün resmi internet sitesinde verilen bilgiye göre, kale arkası tribün kombine bilet fiyatı 200 lira, doğu ve batı tribün kombine bilet fiyatı ise 500 lira olarak belirlendi. Taraftarlar, kombine biletleri Akbank ve Garanti bankalarının kredi kartlarıyla 3-6 taksitle alabilecekler.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri