Kombinede önceliğimiz fiyat değil taraftardır

Konyaspor yönetimi yeni sezonda kombineler ile ilgili olarak hassas bir çalışma yürütüyor. Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz yeni sezonda kombineler ile ilgili farklı çalışmalarının olacağını ifade etti.

Konyaspor'da gelecek sezon Batı Alt tribün VIP tribün olarak düzenlenecek. Sahaya ve yedek kulübelerine en yakın yer olan bu bölümlerin kombine kart fiyatı 25 bin TL olacak. Ayrıca localarda da maksimum fiyat 2 milyon 40 bin TL olarak belirlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ömer Korkmaz: Net bir fiyat yok. Bu hafta bir çalışma yapacağız. Stadyumun en güzel yerlerinde, loca almayan ve özel bir yerde maç izleyecek güçte insanlar için 20-25 bin TL fiyat bandı olabilir. Herkesten fedakarlık bekliyoruz. 25 bin kombine alan taraftarların koltuklarına isimlerini yazacağız. Hizmet alacağı alanları geliştireceğiz. Yüzde 60 oranında localara talep var. Bunda geçen sezonun belki 3 katı fiyat oldu. Kombine de bu kadar artış olmayacak Bu sezon 785 TL'ye maçlar oldu. Belki 700 TL, 1000 TL fiyatlar olacak. Şehirde kimin kaç paraya alabileceğini biliyoruz. Taraftar ve iş dünyasını ayıracağız. Alım gücünün ve asgari ücretin de farkındayız" dedi.

Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Baharoğlu ise yaptığı paylaşımda önceliklerinin taraftar olduğunu dile getirerek buna göre bir planlama yaptıklarını ifade etti. Baharoğlu’nun yaptığı paylaşım şu şekilde: “Büyük Konyaspor taraftarının içi rahat olsun. Kombine fiyatları en ince ayrıntısına kadar düşünülüp üzerinde çalışılıyor. Açıklanacak fiyat politikasında önceliğimiz meblağ değil taraftarımızın kazanılmasıdır”

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri