Kombassan yeni TTK'ya hazırlanıyor

Kombassan Holding, iştiraki olan şirket yöneticilerinin katılımıyla "Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun Getirdiği Değişiklikler" konulu çalıştay düzenledi.

Kombassan Holding, iştiraki olan şirket yöneticilerinin katılımıyla "Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun Getirdiği Değişiklikler" konulu çalıştay düzenledi.
Bera Otel’de Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şevket Sayılgan'ın sunumuyla gerçekleşen programda, işletme, finans ve maliyet yönetiminde Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun (TTK) getirdiği değişikliklere ait hususlar tüm yönleriyle ele alındı.
Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin yaptığı açıklamada, “Grup yöneticilerimiz düzenli olarak planladığımız ve gerçekleştirdiğimiz ‘Yönetim Geliştirme Programlarına’ katılmaktadırlar. Eğitimi tüm faaliyetlerimizde vazgeçilmez bir unsur olarak görüyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz program da ise şirketlerimizin ticari faaliyetlerinde hayati değişiklikler meydana getirecek olan yeni TTK hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Kurumsallaşma çalışmalarımızda büyük önem verdiğimiz bu eğitimlerimizi önümüzdeki süreçte de aksatmadan sürdüreceğiz” dedi.
Yurt içinde 11 ilde 18 şirkete ait 29 tesisi ve yurtdışında Romanya ve Macaristan'da olmak üzere faaliyetlerini sürdüren Kombassan Holding , bu yıl içerisinde ortaklarına ait hisselerini borsada işlem görür hale getirmeyi hedefliyor. Kombassan Holding’in İstanbul Sanayi Odasınca belirlenen ilk bin şirket arasında altı şirketi (Kombassan Kağıt, Muratlı Karton, Divapan, Komyapı, Kompen, Komgıda) ve 6 bine yakın çalışanı bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri