Kombassan şirketlerine 5 ödül

Kombassan Grubuna ait 5 firma Konya MÜSİAD şubesi tarafından düzenlenen törende ödül aldı. Konyalı MÜSİAD üyesi firmalara, Konya MÜSİAD Şube binasında düzenlenen törenle ödülleri verildi.
KOMBASSAN KAĞIT’A ZİYARET
Ödül töreninden önceki programda, ilk 1000 sanayi kuruluşu arasında yer alan Konyalı firmaları ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Vardan, Kombassan Kağıt Fabrikasını da inceledi. Kağıt Fabrikası üretim tesislerinde, Genel Müdür Mehmet Eray Nasöz’ün, kağıdın selülozdan kullanıma hazır hale gelene kadar üretim safahatını içeren sunumunu ilgiyle izleyen Vardan, daha sonra Kombassan Holding Başkanı Haşim Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bilgilendirme toplantısına katıldı.  Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, sektör hakkında ve Kombassan Grubuyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Şahin yurt dışındaki firmalarının dikkate alınması halinde, ilk 500 içerisinde yer alabilecek Kombassan firmalarının bulunduğunu ve önümüzdeki dönemde İMKB ile ilgili Borsa sürecine de hız verdiklerini belirtti.
MÜSİAD Konya Şubesi’nde düzenlenen ödül töreninde ise Türkiye’nin bin büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Konyalı firmalar arasındaki Kombassan’a ait Kombassan Kağıt(Komeks, Speed), Kompen (Kompen, Bauplast), Komgıda( Golda, Melda), Muratlı Karton ve Divapan’a ödülleri MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan tarafından takdim edildi.
Ödül töreninde davetlilere hitap eden Kombassan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şan, gruba ait 2007 yılına kadar oluşan sıkıntıların tamamen giderildiğini, şirketlerinin ekonomik yönden her geçen gün daha iyi bir seviyeye geldiğini belirtti. Kurumsallaşmayla ilgili çalışmaları tamamladıklarını da ifade eden Şan, borsaya katılım ile ilgili faaliyetlerinin planlandığı şekilde sürdüğünü söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri