Kombassan Mermer, AKTİSAD'a üyelik işlemlerini başlattı

Kombassan Mermer Madencilik İşletmeleri Müdürü Ahmet Selim Ergün, AKTİSAD'a nezaket ziyaretinde bulunarak üyelik işlemlerini başlattı

AKTİSAD Yönetim Kurulu Üyelerinden Zekeriya Mızrak ve Hüseyin Aksoy tarafından karşılanan Ergün, gördüğü sıcak ilgiden bir hayli memnun kaldığını bildirdi. 
Pazar payını arttırmak ve iki kurum arasındaki ilişkileri daha iyi bir seviyeye çıkarmak için AKTİSAD'a üye olma kararı aldıklarını anlatan Ergün, Konyalı iş adamları ile birlikte aynı çatının altında olmanın kendilerine gurur vereceğini söyledi. 
TUSKON'un dünya çapında ortaya koymuş olduğu başarıyı görmezlikten gelemeyeceklerini vurgulayan Ergün, ''Biz mermer firması olarak dünyanın birçok yerine ihracat yapıyoruz. Türkiye'de ilk 10'a giremezsek bile ilk 20'nin arasında yerimizi koruruz. Ama her şeye rağmen AKTİSAD benzeri derneklerin desteği olmadan birçok sahadan mahrum kalabilir ve belki çok önemli fırsatları kaçırabiliriz'' dedi. 
Yakın zamanda Angola'da bir fuar olduğunu öğrendiklerini ve katılmakta fayda gördüklerine dikkati çeken Ergün, bu tür çok önemli fırsatlar olduğunu vurguladı. Ergün, AKTİSAD ile birlikte çok daha güzel projelere imza atacaklarını vurguladı. AKTİSAD Yönetim Kurul Üyesi Hüseyin Aksoy ise üyelere her şeyin en iyisini sunmak için ellerinden geleni yaptıklarını bildirdi. Aksoy, Ergün'e iyi niyetli mesajlarından dolayı teşekkür etti.
AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri