Kombassan Ankara yatırımlarını tanıttı

Kombassan Holding Yöneticileri, Grubun çalışmakta olduğu banka, katılım bankası ve diğer finansal kuruluş temsilcileriyle Ankara’da buluştu.

Kombassan Holding Yöneticileri, Grubun çalışmakta olduğu banka, katılım bankası ve diğer finansal kuruluş temsilcileriyle Ankara’da buluştu. 
Finans sektörüne ait bir çok kuruluşun yöneticisi, Kombassan’ın Ankara’da bulunan yatırımları hakkında bilgi almak maksadıyla, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Bera Ankara Otel ve Keçiören Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı Kombassan şirketlerinden Komyapı tarafından devam ettirilen Vadikent Projesini yakından inceleme imkanı buldu. Projeleri yakından inceleyen kuruluş temsilcileri, ziyaretlerin ardından ülkemizin sosyo-ekonomik gelişiminde Kombassan’ın gerçekleştirdiği her geçen gün artan yatırımların önemine vurgu yaparak duydukları memnuniyeti ifade etti. Kombassan Yöneticileri de yaşanan istikrar ortamının yeni yatırımların önünü açacağını ve önümüzdeki günlerde karlılığının artırılmasına yönelik fırsatları değerlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

BERA ANKARA OTEL MİSAFİRLERİNE KAPILARINI AÇTI
Kombassan Holding’in Ankara yatırımlarından olan Bera Ankara, Bera Oteller zincirinin son halkası olarak 01 Aralık 2013 tarihinde hizmete girdi. Bera Oteller Grubunun ikinci beş yıldızlı oteli olan Bera Ankara, toplam 208 oda, 415 yatak ve 710 kişi kapasiteli 5 toplantı salonu ile Ankara’nın kalbi Kızılay Meydanına sadece 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunmaktadır.
Turizm sektöründe Helal Uygunluk Belgesi’ni ilk alan otel olan Bera Alanya ile birlikte Bera Ankara, Bera Konya ve Bera Mevlana ile toplamda 734 oda, bin 915 yatak kapasitesine sahip Bera Oteller Grubu ülkemizin önemli markaları arasında yer almaktadır.

KOMYAPI VADİKENT PROJESİ HIZLA YÜKSELİYOR
Ankara’nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm Kapsamında değerlendirilen Yüksektepe’deki Vadikent projesi kapsamında bin 600 konutun inşası Kombassan’ın inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı tarafından gerçekleştiriyor. Yılda ortalama olarak 4 bin konut inşa eden Komyapı, bu güne kadar 3,5 milyon metrekare kapalı alanın yapımını gerçekleştirdi. Türkiye’nin ilk bilim merkezi projesinin müteahhitliğini de yapan Komyapı, halen değişik şehirlerde toplamda 4 bin 500 konutluk proje inşaatına devam etmekte.
Kombassan Grubunda, bir inşaat için gerekli olan hemen hemen tüm yapı malzemeleri üretilmekte. PVC Kapı Pencerede Bauplast ve Kompen, ahşap ürünleri ve MDF’de Divapan, Mermerde Kommersan, Kireç ve PCC’de Adaçal ve adaCAL, Kalsit’te Hisar Madencilik, Vinçte MPG Acar gibi markalarla Kombassan Grubu, inşaat sektöründe önemli bir eksiği tamamlamakta.
Yurt içi ve dışında 18 şirket, 32 tesisle faaliyetlerine devam eden ve 6 bine yakın kişiyi istihdam eden Kombassan Grubu halen, kağıt-karton, ambalaj, rulman, makine, inşaat, yapı malzemeleri, mermer, maden, turizm, petrol ürünleri, tekstil, gıda ve hayvancılık alanlarında faaliyetlerinin sürdürmekte.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri