Komagene şube sayısını artırıyor

2004 yılında İstanbulda sektöre giren ve kısa zaman içinde elde ettiği başarılarla Türkiye genelinde önemli bir marka olan Komagene Etsiz Çiğköfte, Konya İşletmecisi Kadir Altınok, Sille Yolu şubesi

2004 yılında İstanbul’da sektöre giren ve kısa zaman içinde elde ettiği başarılarla  Türkiye genelinde önemli bir marka olan Komagene Etsiz Çiğköfte, Konya İşletmecisi Kadir Altınok, Sille Yolu şubesinin ardından Meram Yaka Yolu üzerinde açtığı yeni şubesi ile hizmet ağını genişletti. Meram Yaka Yolu Sincap Alışveriş Merkezi yanında hizmete giren ikinci şubenin açılışına Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uysal’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Komagene Çiğköfte İşletmecisi Kadir Altınok, çiğköftenin Konya’da büyük bir beğeni kazandığını bu nedenle Türkiye genelinde ünlü Komagene Etsiz Çiğköfte’nin bayiliğini aldıklarını söyledi. Komagene’nin 2008 yılından itibaren Konya’da hizmet verdiğini aktaran Kadir Altınok, “Şu anda etsiz çiğköftede Komagene çok tutuldu. Bunun temel nedeni müşteri memnuniyetidir. Bizde her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutacağız. Çiğköfte ile birlikte tatlı çeşitleri ve değişik gıda ürünleri ve Komgane’ye özel organik şalgam suyu ilede müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Komagene Meram Yaka Şubesi okunan Kuran’ı Kerim’in ardından hizmete girdi. Açılışın ardından katılan davetlilere Komgane Etsiz Çiğköfte ve ayran ikram edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri