Komagene 2. şubesini Kızılkaya AVM’de açtı

2004 yılında İstanbul Şişli’de sektöre giren Komagene Çiğköfte, kısa zaman içinde elde ettiği başarı ile Türkiye genelinde önemli bir marka olarak hizmet veriyor.
Lezzeti kalitesi ve kullandığı ürünler ile müşterilerinin beğenisini kazanan Komagene Çiğköfte, Türkiye genelinde 130 şubeye ulaştı. Komagene Çiğköfte işletmecisi Faruk Tolgay, etsiz çiğköftenin de büyük bir beğeni kazandığını söyledi. Yaklaşık 2 yıldır Konya’da hizmet verdiklerini ve Konya’da ikinci şubelerini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Faruk Tolgay, “Komagene Çiğköfte uluslararası kalite belgelerine sahiptir. Etsiz çiğköftesi de etli çiğköfte kadar lezzetlidir. Merkez şubemizde 2008 yılında ilk başlarda sadece çiğ köfte, içli köfte ve kadayıf sarması ile başladık. Ancak zaman içinde çeşitlerimizi yine markamız olan Komagene ile arttırarak şimdi zeytinyağlı soğuk büfe çeşitleri, mezeler, şerbetler ve çorbalar ile genişlettik. Biz markamıza ve ürünümüze güveniyoruz. Bu konuda iddialıyız. Sağlık kurallarına ve hijyen kurallarına kesinlikle çok dikkat ediyoruz. Bizden alınan çiğ köfteleri gönül rahatlığı ile tüketebilir gerekli saklama koşalarıyla uzun süre sonra da tüketebilirsiniz. Türkiye’de kendini ispatlayan firmamız şu anda yurt dışına açılmaktadır. Konya’mızda çiğköftemizin büyük beğeni kazanması üzerine Şato Forma Kavşağındaki merkez şubemizden sonra ikinci şubemizi Kızılkaya İş Merkezinde açtık. Ürünlerimizin yüzde yüz doğal olmaları nedeniyle müşterilerimize huzur ve güvenle sunmanın rahatlığı içerisindeyiz” dedi.
Etsiz çiğ köftenin sırrını da açıklayan Tolgay, “Formülü ve lezzet sırrı Komagene’ye aittir. Adıyaman bölgesine has özel karışım ve baharatlarla üretilmektedir. Komagene etsiz çiğ köftelerinde etten daha pahalı ve sahip olduğu besin değerleriyle de oldukça zengin olan ceviz, badem, fındık ve fıstık kullanılmaktadır. Tüm proseslerde ilgili mevzuatlara uygun üretim gerçekleştirilmekte ve bir gıda mühendisi nezaretinde çalışılmaktadır” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri