Kolay maç yok

Konya Anadolu Selçukluspor’da kaptan Ramazan Durdu, ligin sonuna geldikçe yarışında daha da kızıştığını belirterek, bu hafta deplasmanda oynayacakları Çankırıspor maçıyla hesap yapmayı geride bırakacaklarını ifade etti.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da, Çankırıspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlı takımımız dünü çift antrenman ile geçirdi. Sabah çalışmasında kondisyon ağırlıklı bir antrenman yapan yavru kartallar akşam çalışmasında ise Çankırspor maçı taktiğini denedi. Teknik Direktör İlker Erdem gözetimindeki antrenmana tüm oyuncular katılırdılar.

“KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇLAR VAR”

Yeşil beyazlılarda kaptan Ramazan Durdu, Y. Malatyaspor karşısında puan almak için sahaya çıktıklarını belirtirken, “Çok güzel geçen iki haftanın ardından istemediğimiz bir sonuç aldık sahamızda. Tarsus ve Hatayspor karşısında ki oyunumuzu devam ettirmeyi planlıyorduk. Zaman zaman da bunu yaptık ama istediğimizi alamadık. Sahamızda kazanarak ya da en kötü 1 puan alarak haftayı bizim için daha yararlı bir hale getirebildik. Ama artık önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Ligde daha kazanılması gereken maçlar var.” dedi.

“İSTEDİĞİMİZİ ALARAK DÖNECEĞİZ”

Bu hafta oynayacakları Çankırıspor maçının da tartışmasız zorlu geçeceğini belirten Ramazan, “Artık lig boyu kısaldı. Kolay maç zaten kalmadı, Çankırspor maçı da oldukça zorlu geçecektir. Deplasmanlarda iyi oynuyoruz. İnşallah orada da güzel bir mücadele ortaya koyup istediğimizi alarak Konya’ya döneceğiz. Buna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

“RAKİBİN DURUMU BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”

Rakibin lig sonuncu olmasının maça nasıl yansıyacağı hakkındaki soruya ise kaptan Ramazan, “Rakibimizin durumu ortada. Bunu çok fazla irdelemeye gerek yok. Rakibin durumu ya da ligdeki konumu bizi pek alakadar etmiyor. Biz sahaya çıkıp kendi işimizi yapacağız. Bir hedefimiz var ve buna da ulaşmak istiyoruz. O nedenle rakip seçme gibi bir lüksümüzde bulunmuyor.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri