Köfteci Ateş Baba Yakada

Kalite, hijyen ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak sanat hayatının yanı sıra lokanta sektöründe de adından söz ettiren Köksal Tosun, Köfteci Ateş Baba ismiyle Meram Yaka şubesini hizm

Çok sayıda seçkin davetlinin yer aldığı açılışta konuklarıyla tek tek ilgilenen Köksal Tosun kısa sürede Konyalıların kendilerine teveccüh göstermelerinin tesadüf olmadığını belirterek, oğulları Mustafa ve Soysal Tosun ile birlikte sektörde önemli aşama aldıklarını vurguladı. Izgara çeşitleriyle Konya’nın en güzel yerlerinden Meram Yaka’da da eşsiz lezzetler sunmayı hedeflediklerini söyleyen Köksal Tosun, ızgara çeşitleriyle hizmet standardını daima yüksek tutmak için çalıştıklarını ifade etti.

 

Ülkemizin tanınmış gurmelerinden olan Vedat Milor Köfteci Ateş baba için Milliyet Gazetesinde “ Kuzunun arka budundan lezzetli bir şiş köfte yapıyorlar. Sadece tuz ekleniyor ete.  Nasıl pişer mangalda onu da biliyorlar. Yani aşırı pişirmiyorlar, et lezzeti alıyorsun. Kuşbaşıları da pamuk gibi. Ayrıca doğru dürüst bir piyaz da hazırlıyorlar. Piyazını deneyin ama patlıcan salatasını denemeden buradan çıkmayın. Közde pişiyor patlıcan, fırında değil. İçinde de acı yeşil biber ve kabuğu soyulup ateşte hafif hafif demlenmiş domates var. Köftelerin ve kuşbaşının yanına yakışıyor hani!” yazısı yazmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri