Kocasinan, Çalışanı İçin Çadırlı Şemsiye Yaptı

Kayseri Kocasinan Belediyesi yeni, farklı ve ilk niteliğinde iş bitirici çalışmalar yapmaya devam ediyor. Belediye, çalışmaların yağıştan etkilenmemesi ve devam etmesi için çadır kurdu. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan'ın...

Kayseri Kocasinan Belediyesi yeni, farklı ve ilk niteliğinde iş bitirici çalışmalar yapmaya devam ediyor. Belediye, çalışmaların yağıştan etkilenmemesi ve devam etmesi için çadır kurdu.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan'ın farklı tarzı, iş bitiriciliği ve çözüme odaklı mantalitesinin başkanından daire müdürüne, müteahhidine, çalışanına kadar yansıdığını belirterek, "Gördüğünüz gibi dışarıda yağmur yağıyor. Burada yapılan çalışmaların bir an önce bitmesi gerekiyordu. Arkadaşlarımız hem işler geri kalmasın hem de çalışan arkadaşlarımız yağmur altında ıslanmasın, hasta olmasın diye 5,5X12 metre ebadında 66 metrekarelik çok amaçlı çadırımızı şemsiye yaptı. Dışarıda yoğun yağmur yağarken çadır içinde arkadaşlarımız gördüğünüz gibi ıslanmadan, sıcacık ortamda çalışmalarına devam ediyor. İş bittikçe tekerlekli çadır ileri çekiliyor. Alt kısımda sürekli korunaklı alan oluşturuluyor." dedi.

İşleri aksatmadan, süratle çalışmalarına devam eden personele de teşekkür eden Başkan Çelik, "Hem Fen İşleri Müdürümüz Ali Bulu, hem de ilgili müteahhit arkadaşımızı ve çalışanları işlerine böyle bir formülü geliştirdikleri, kesintisiz çalışmalarına devam ettikleri için kutluyorum. Canıtezlik, pratiklik, farklı ve çözüm odaklı olmak buna denir" şeklinde konuştu.

Çadırı ve çalışmaları yerinde gören vatandaşlar çok pratik bir çözüm geliştirdiği için Kocasinan Belediyesi'ne teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri